Skip to main content
Map

Plato - Algemeen Management

Deel kennis en ervaringen met andere ondernemers en breng de groei van jouw bedrijf in een stroomversnelling!

Heb je nood aan een omgeving waarin je op een vertrouwelijke manier ervaringen kan delen met andere ondernemers? Wil je met jouw bedrijf – samen met andere ondernemers – er sterker en sneller op vooruit gaan? Dan is Plato een project waaraan je moet deelnemen. 

 

Voka Plato Algemeen Management is een peterschapsproject waarbij doorwinterde kaderleden uit grote bedrijven of bedrijfsleiders van kmo's vaste groepen van 12-15 kmo-bedrijfsleiders gedurende 2 jaar, tijdens maandelijkse sessies begeleiden. Zij stimuleren en ondersteunen vooral de groep om zoveel mogelijk ervaringen uit te wisselen. 

Plato biedt je de mogelijkheid om als ondernemer jouw bedrijfsvoering onder de loep te nemen en te professionaliseren in één of meerdere managementdomeinen. Op een interactieve manier deel je kennis en ervaringen met andere ondernemers met de bedoeling maximaal in te zetten op groei en succes.

De noden, behoeften, knelpunten en concrete vragen van de groepsleden vormen het uitgangspunt om de sessies een invulling te geven. Jij bepaalt dus samen met je collega-deelnemers welke thema’s aan bod komen.

Mogelijke thema’s die aan bod kunnen komen:

Strategie / visie / missie, financieel management, balansanalyse, hr- en loonbeleid, coachen/motiveren van medewerkers, kpi’s, sales & marketing, teamcommunicatie, digitalisering, …
In totaal komen we 12 keer per jaar samen, dit komt neer op 1x per maand:

  • De opstart van deze groep is gepland in juni 2022 van 13u30 tot 21u00 (de effectieve datum wordt bepaald door de groepsindeling. We willen nl. dat je terecht komt in een groep met gelijkgestemden. )
  • 9 inhoudelijke sessies
  • 2 collectieve sessies met alle Vlaams-Brabantse Platonisten (keynote, netwerk en diner)

We komen steeds na de werkdag samen, exacte timing is ook met de groep te bepalen maar is +/- van 18u tot 21u. De sessies gaan fysiek door bij de deelnemende bedrijven, we beogen een 15tal deelnemers. 

Logo vlaio

Contactpersoon

Elisa Frias

Adviseur Plato - groei, opvolging & overname

Wanneer

Prijs

€1.000 (excl. btw) per jaar

Gezien ondersteuning van de Vlaamse overheid is geen kmo-portefeuille van toepassing

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Alle deelnemers, medewerkers en experten aan dit traject ondertekenen een NDA.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Proximus