Skip to main content
Map

Plato Academy 2023 | Kick-off (voor nieuwe P/M's)

Begeleid je graag een groep van 15 enthousiaste en gemotiveerde kmo’s naar de top? Dan is het Plato-meter- of peterschap zeker iets voor jou. Jaarlijks starten wij een 15-tal nieuwe trajecten, en dus zoeken we ook regelmatig nieuwe meters en peters. Schrijf je nu in voor onze kick off op 30 maart 2023, en kom alles te weten over onze Plato werking!

🧑‍🤝‍🧑 Wie zoeken we?

Een Plato-m/peter is een mature zaakvoerder, liefst mét Plato-ervaring en betrokken in het Voka netwerk. Ook consultants uit het Voka netwerk met een bepaalde bedrijfsexpertise of kaderleden uit een grote onderneming heten we graag welkom in ons Plato netwerk. 

✨ Wat is jouw rol?

Je bent peter of meter van een groep bestaande uit maximum 15 ondernemers en begeleidt hen gedurende 1 jaar doorheen hun groeitraject. De groep komt 10 keer per jaar samen. Je vervult deze rol in duo met een andere peter of meter. Uiteraard wordt je in elk traject ook steeds mee ondersteund door een ervaren Voka-coördinator.

Naast het delen van jouw expertise en ervaring, ligt de focus op het begeleiden van het groepsproces en het ondersteunen van de groepsdynamiek. Je doet dit aan de hand van faciliterende tools, workshops, methodieken en technieken om de kennisoverdracht en ervaringsuitwisseling op een kwalitatieve manier te laten verlopen. 

Om je sterker te maken hierin, organiseren we steeds een kick off voor nieuwe meters en peters. Daarna volgen tijdens het jaar ook 4 Plato Academy’s. Daar zetten we voluit in op methodieken, kennisdeling en ervaringsuitwisseling.

👉 Wat krijg je in de plaats?

✔️ Via de Plato Academy leiden we onze toekomstige meters en peters op in vier workshops rond het faciliteren van workshops, presenteren voor groepen, aanleren van nieuwe methodieken e.d. 
✔️ Toegang tot alle Plato-events die over de groepen heen plaatsvinden
✔️ Onderdeel van een  brede Plato-community met meer dan 3000 alumni ’s van de afgelopen 30 jaar
✔️ Boeiende vraagstukken die de 15 zaakvoerders voorleggen en bespreken in de groep
❤️ Netwerk voor het leven

👉 Benieuwd naar meer?

Schrijf je alvast in voor de kick off op 30 maart 2023, voor een onderdompeling in onze werking en methodieken.

We plannen na je inschrijving en vóór de kick off eerst nog een verkennend gesprek in.

Contactpersoon

Céline Vermeeren

Arbeidsmarkt - Groeitrajecten

Wanneer

Prijs

Gratis voor Plato-P/Meters

Voorwaarden

 Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

VLAIO