Skip to main content
energiepeil

Performance management: verhoog je energiepeil

Ga voor alle dagen fit en uitgerust

Voel jij jezelf niet altijd optimaal fit? Ben je al wel eens sneller moe of niet echt mentaal scherp of gefocust? Heb je geen energie meer op je vrije momenten? 

Jouw fysieke, mentale en emotionele energie is dé sleutel tot een succesvol en zinvol leven. Wil je meer in verbinding staan of betrokken zijn met jezelf, je familie, je job en/of je bedrijf?
Dan is dit een training die je nodig hebt. 

Deze training is ontwikkeld door het Johnson & Johnson Human Performance Institute en reeds honderden deelnemers gingen je hierin voor. 

Tijdens deze training ontdek je hoe jouw energie dimensies in elkaar zitten.

  • 'Fysieke’ energie zorgt voor de kwantiteit van ons leven, quasi letterlijk de lengte van ons leven. Het is dus het fundament voor alle andere dimensies. Onze fysiek zorgt ervoor dat we fit zijn. Daarom is het belangrijk om inzicht te hebben waarom en hoe beweging/ sport en slaap belangrijk zijn. Tevens worden de basis principes mbt voeding hier toegelicht, zonder dat het een cursus in voedingsleer wordt. Dit deel van de opleiding geeft handvaten hoe we fitter, gezonder en meer uitgerust kunnen zijn. Tijdens de 2 dagen wordt er ook elke dag 30 min beweging/sport gegeven, dus breng je sportkledij mee! Het zijn korte sessies die in de praktijk jou laten ondervinden wat de impact is van een conditie sessie, een kracht training en flexibiliteit. 
  • De emotionele energie zorgt voor de kwaliteit in ons leven, waardoor we betrokken zijn. Emotionele energie speelt zich af in uw buik en kan je niet veranderen, het is gedreven door omstandigheden. Maar het is belangrijk om inzicht te hebben hoe je kan omgaan met tegenslag, wat het belang is van (het gebrek aan) zelfvertrouwen en hoe effectief je interpersoonlijke relaties zijn. Wat zijn negatieve gevoelens en wat zijn positieve gevoelens. Verschillende technieken zoals hoe je bewust kan herstellen van plotse en/of intensieve emoties op het werk/thuis komen aan bod.
  • De mentale energie zorgt ervoor dat we focus kunnen hebben. Mentale energie speelt zich af in ons hoofd. Dit deel van de opleiding gaat in op de grootste barrieres voor mentale energie, met veel aandacht naar ‘foute verhalen’ en je innerlijke stem. Tevens over de impact van multitasking. Ook wordt er verder ingegaan op het begrijpen van het ‘hier & nu’ en mindfulness (volledig bewustzijn).
  • De spirituele energie gaat dieper in op onze passie en drive in het leven (en werk). Het zorgt ervoor dat we doelgericht kunnen zijn. Wat willen we in ons leven, wat willen we in onze job? Wat zijn mijn kernwaarden? Mijn missie in mijn leven? Wat behelst het voor onze energie als we een doel hebben dat we met passie nastreven. 

Doelgroep
iedereen die zorg wil dragen voor zijn/haar algemeen gezondheid of welzijn.  

Jouw trainer
Leen Claesens – Our Place
Leen heeft + 30 jaar ervaring in het leiden van diverse teams in de meest verscheidene afdelingen (o.a. boekhouding, IT, productie en R&D). Dit stelt haar in staat om een genuanceerde visie te hebben op het individueel welzijn op de werkvloer. Daarnaast heeft ze tevens 5 jaar deze welzijnsopleiding gegeven binnen Janssen Pharmaceutica en is ze gecertifieerd in Human Energy management door het Johnson & Johnson Human Performance Institute in Orlando in USA. Nu wil ze die passie en kennis ten dienste stellen van anderen en dat op een voor iedereen verstaanbare manier met veel praktische tips
 

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Mechelen - Kempen (Locatie Geel)
Kleinhoefstraat 9
2440 Geel

Wanneer

Prijs

Leden:
€720 Excl. BTW

Niet-leden:
€1080 Excl. BTW

Klik hier voor meer info over jouw ledenvoordelen

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

KMO-portefeuille
Bespaar tot 30% op jouw deelnameprijs. Het projectbedrag is €720/leden en €1080/niet-leden. Indien je inschreef t.e.m. 28 mei is het projectbedrag als lid van Voka € 648. De aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Ons registratienummer is DV.O104982. Je kan hiervoor 14 opleidingsuren ingeven.
Meer info: www.kmo-portefeuille.be

Annulatievoorwaarden:
Annulering van jouw inschrijving is, uitsluitend schriftelijk (per e-mail), mogelijk tot 10 werkdagen voor het begin van het seminarie. Vanaf  10 werkdagen blijft bij annulering het volledige inschrijvingsgeld verschuldigd. Jouw plaats mag echter altijd door een collega worden ingenomen.

Meer info
kameracademie.mk@voka.be
Tel 014/56 30 30

Van Dessel Insurance
Ontdek onze 4-daagse boost your business bootcamp!
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Deloitte Private
pfl