Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

Management Assistant Day 2024

De Management Assistant Day is onze jaarlijkse afspraak die Management Assistants niet willen missen. Deze dag draait om waardering, erkenning en de bekroning van hun harde werk.

De job van een Management Assistant is zeer gevarieerd en verandert razendsnel. Deze dag is de ideale gelegenheid om bij te benen, op een geweldige manier! Inspirerende presentaties en boeiende workshops zorgen ervoor dat de deelnemers nieuwe trends ontdekken en verrassende inzichten krijgen om hun werkplek te optimaliseren en hun positie te versterken.

Ze worden verwend met lekkers en geschenken. En als klap op de vuurpijl maken ze kans om 'Management Assistant of 2024' te worden. Na een onvergetelijke dag keren ze barstensvol energie, inspiratie en een goed gevulde goodiebag terug! Kortom, het is het ideale geschenk voor veelzijdige, administratieve professionals die meer verdienen dan een schouderklopje.

  • 09.00 uur: Ontvangst met verwenkoffie 
  • 09.30 uur: De kracht van een lerend netwerk 
  • 10.00 uur: Keynote door Evy Gruyaert met als topic "Start to feel great"
  • 11.00 uur: Netwerkspel
  • 12.00 uur: Lekkere lunch
  • 13.30 uur: Workshop met Evy Gruyaert
  • 17.00 uur: Receptie met verkiezing van de "Management Assistant van het jaar"

Evy Gruyaert

TV- en radio presentatrice, voice-over en meertalige bedrijfspresentatrice. Yoga lover, start2run adept en mama van twee kids met een gezonde interesse in algemene wellbeing, beweging en ecologie.

 

Johan Terryn

Johan Terryn heeft een levenslange passie voor verhalen vertellen via TV en theater. Als coach richt hij zich op het versterken van veerkracht bij mensen in hun persoonlijk en professioneel leven, gedreven door het geloof dat iedereen kan bereiken wat ze echt willen.

"Een ehbo-kistje vol handige tips om lief of liever te zijn voor jezelf"

Om anderen te ondersteunen, schreef Evy Gruyaert haar boek 'Start to feel great'. Het boek behandelt thema's zoals zelfliefde, grenzen stellen, authentiek zijn en verbinding maken met de wereld. Evy wordt tijdens deze keynote jouw persoonlijke coach en motivator die je aanspoort om die roze bril toch wat vaker op te zetten!

Evy Gruyaert en Johan Terryn nemen tijdens deze interactieve namiddag de ganse groep mee in één grote workshop waarin de kracht van écht luisteren wordt aangetoond en ervaren.

Van conversatie naar echte connectie

We onthullen hoe krachtig goed luisteren kan zijn. Je leert niet alleen hoe je beter luistert, maar ook hoe luisteren mensen echt samenbrengt. Het zorgt voor sterkere relaties op het werk, maar maakt mensen ook gelukkiger en meer betrokken bij wat ze doen.

Groei door luisteren

Door actief te luisteren, open je je voor nieuwe inzichten en perspectieven, wat leidt tot persoonlijke groei en ontwikkeling.
Door aandachtig te luisteren naar de ervaringen en ideeën van anderen, krijg je als management assistant nieuwe perspectieven op bepaalde zaken, wat bijdraagt aan je vermogen om effectief te navigeren in complexe werkomgevingen.

Verhalen die waarderen en verbinden

Samen met de hele groep gaan we op zoek naar alle competenties en waarderen we wat een management assistant allemaal doet. 
De kwaliteiten die nodig zijn om het verschil te maken, worden in de spotlights gezet. En dit aan de hand van jouw persoonlijke ervaringen en verhalen.

Hof Ten Bosse
Ten Bosse 14
9070 Heusden - Destelbergen

Google Maps

Kom je met de wagen?

Hof ten Bosse ligt op 3 minuten rijden van de R4. Er is voldoende parking aanwezig.

Kom je met het openbaar vervoer?

Optie 1 (van Gent Sint-Pietersstation): trein naar Wetteren Station, overstappen op bus 34 Gent Sint-Pietersstation tot Heusden Blauwe Steenstraat. De locatie ligt op 3 minuten wandelen van de halte.

Optie 2 (van Gent Zuid): tram 2 Melle Leeuw tot aan halte Keizerpoort (Brusselsepoortstraat). Daarna bus 34 nemen richting Wetteren Station tot Heusden Blauwe Steenstraat. De locatie ligt op 3 minuten wandelen van de halte.

Contactpersoon

Regine Vyverman

Opleidingen - Arbeidsmarkt

Adres

Hof ten Bosse
Ten Bosse 14
9070 Heusden - Destelbergen

Wanneer

Prijs

495 euro

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Buddy-korting (10% korting vanaf een tweede deelnemer van hetzelfde bedrijf)

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.