Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
Voka Infosessie

Voka Tech Updates: Automatiseer manuele processen

Vervelende repetitieve taken, met eindeloze Excel-lijsten en IT-programma’s die niet met mekaar communiceren: iedereen kent wel soortgelijke situaties waarbij dag in dag uit dezelfde handelingen op een computer worden uitgevoerd. Heb je er al aan gedacht om deze vaak terugkerende manuele processen te automatiseren? Dan moet je zeker overwegen om robotic process automation, kortweg RPA, toe te passen.

Deze technologie kent een enorme opmars. Volgens het onderzoeksbureau Gartner staat RPA voor het snelst groeiende softwaresegment ter wereld en is het de belangrijkste technologische trend, die naar algemene verwachting binnenkort bij quasi alle bedrijven haar intrede doet.
Waar deze technologie voor staat en op welke manieren je die kunt gebruiken, verneem je in deze infosessie.

INHOUD

  • Wat is RPA en hoe gebruik je het?
  • Getuigenissen van Algist en Voka over hun gebruik van RPA
  • Demo hoe AI gebruikt wordt met RPA

DOELGROEP

Deze infosessie richt zich naar iedereen die administratieve processen wil automatiseren. Jouw functie en de sector en grootte van bedrijf zijn van ondergeschikt belang. Voorkennis is niet nodig.

SPREKER

Joris Van Ostaeyen is chief strategy officer bij Robonext, een IT-servicebedrijf gespecialiseerd in de implementatie van robotic process automation en artificiële intelligentie.

Voka Tech Updates: Automatiseer manuele processen

Wanneer

Prijs

Leden: €0.00
Niet-leden: €0.00

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.