Skip to main content
Leadership

Output management

Richt je op resultaat. Output management is dé stijl van leidinggeven. Leer er alles over tijdens deze workshop op 24 maart 2020.

Managen op output, in plaats van via hiërarchie en top-down voorschrijven, is de enige optie wanneer je de ambitie hebt om een klantgerichte organisatie neer te zetten, en collega’s hun creativiteit en talenten ten volle moeten kunnen inzetten met een hoge betrokkenheid (van medewerkers én klanten) tot gevolg.

In deze opleiding leer je de principes van output management, je begrijpt waar de grote verschillen liggen met traditioneel leiding geven en krijgt praktische handvaten om output management in jouw dagelijkse praktijk toe te passen. 

Het programma bestaat uit:

  • Ouput management basics - Begrijp waarom output management belangrijk is
  • Belangrijke principes - Leer de principes van output management toepassen in jouw werkcontext
  • OM voor leidinggevenden - Ontdek wat output management van jou als leidinggevende verwacht
     

De opleiding biedt een meerwaarde voor elke leidinggevende (of medewerkers met de ambitie en het potentieel om een team aan te sturen), die op zoek is naar handvaten om effectief te kunnen sturen op output ipv. input, en die willen managen vanuit het ‘waarom’ en minder vanuit het ‘hoe’

Elke Struys, co-founder Umital. Onze ambitie is ‘iedereen future-proof’. Onze aanpak is onderbouwd met theorie en is sterk gericht op de praktijk. 
 

Erkenningsnummer KMO-portefeuille:

DV.O105507

Bespaar een aanzienlijk deel op de prijs van de opleidingskost. Aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Voor specifieke voorwaarden zie www.kmo-portefeuille.be.

KMO-portefeuilleMensuraProximus

Vind alle opleidingen via www.voka.be/limburg/kameracademie

Contactpersoon

Marijke Steegen

Coördinator Kameracademie

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Limburg
Gouverneur Roppesingel 51
3500 Hasselt

Wanneer

Prijs

Voka-leden:
€ 350,00 excl. BTW

Niet-leden:
€ 450,00 excl. BTW

Voorwaarden

100% van de deelname is verschuldigd als de annulering op minder dan 14 kalenderdagen voor de activiteit plaatsvindt. De annulering moet schriftelijk gebeuren (per e-mail). Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

 

Hulp nodig?

ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
Logo Hands
Logo G4S
Logo JAM
Ethias
Trixxo