Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

Outlook: win één minuut per e-mail

Wil je sneller, doelgerichter en zonder (digi)stress werken met Outlook? Kom tijdens deze workshop te weten hoe je één minuut per mail bespaart. Dat zijn heel wat uren op een jaar!

Verdrink je regelmatig in je e-mailverkeer? Mis je wel eens een afspraak door foute planning?

Ga vanaf nu voor een snelle en doelgerichte aanpak! Leer op een superefficiënte manier (samen)werken met Outlook. Tijdens deze opleiding ontdek je alles over de BestBuro-methode en leer je hoe je jouw in- en outbox, taken en agenda moet managen als een pro. 

Het resultaat: Outlook wordt jouw partner in crime in vlotte communicatie en jij geniet opnieuw van je werkdagen, zonder gemiste afspraken, zoekgeraakte e-mails of frustraties. 

Programma

In deze opleiding leer je:

  • hoe de structuur van Outlook in elkaar zit
  • je e-mailverkeer in goede banen te leiden (inclusief de geheimen van snelle stappen in Outlook en het maploos beheren van je e-mails)
  • je taken eenvoudig te beheren
  • je agenda efficiënt te managen
Doelgroep

Deze opleiding is er voor iedereen die meer uit Outlook wil halen en met minder digistress wil (samen)werken dankzij de BestBuro-methode.

Docent

Elke Stultjens, BestBuro

Erkenningsnummer KMO-portefeuille:

DV.O105507

Aantal opleidingsuren: 6 uren

Bespaar een aanzienlijk deel op de prijs van de opleidingskost. Aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Voor specifieke voorwaarden zie www.kmo-portefeuille.be.
 

KMO-portefeuille   Mensura    Proximus

Vind alle opleidingen via www.voka.be/limburg/kameracademie

Contactpersoon

Lena Clement

Coördinator Kameracademie

Adres

Voka KvK - Limburg
Gouverneur Roppesingel 51
3500 Hasselt

Wanneer

Prijs

Voka-leden:
€ 350,00 excl. btw

Niet-leden:
€ 450,00 excl. btw

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

100% van de deelname is verschuldigd als de annulering op minder dan 14 kalenderdagen voor de activiteit plaatsvindt. De annulering moet schriftelijk gebeuren (per e-mail). Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.