Skip to main content
Computerskills

Outlook: win één minuut per e-mail

Wil je sneller, doelgerichter en zonder digistress leren werken met Outlook? Bespaar één minuut per e-mail dankzij deze workshop op 18 mei 2021!

Verdrink je regelmatig in je e-mailverkeer? Mis je wel eens een afspraak door een foute planning in je agenda?

Ga dan voor een snelle en doelgerichte aanpak! Leer op een superefficiënte manier (samen)werken met Outlook. Ontdek in deze opleiding de BestBuro-methode en manage je in- en outbox, je taken en je agenda als een pro!

Het resultaat: Outlook wordt jouw partner voor een vlotte communicatie en jij geniet opnieuw van werkdagen zonder gemiste afspraken, zoekgeraakte e-mails of planningfrustraties.

Programma

In deze opleiding leer je:

  • hoe de structuur van Outlook in elkaar zit
  • je e-mailverkeer in goede banen te leiden (inclusief de geheimen van snelle stappen in Outlook en het maploos beheren van je e-mails)
  • je taken eenvoudig te beheren
  • je agenda efficiënt te managen
Doelgroep

Deze opleiding is er voor iedereen die meer uit Outlook wil halen en met minder digistress wil (samen)werken dankzij de BestBuro-methode.

Docent

Elke Stultjens, BestBuro

Erkenningsnummer KMO-portefeuille:

DV.O105507

Aantal opleidingsuren: 6 uren

Bespaar een aanzienlijk deel op de prijs van de opleidingskost. Aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Voor specifieke voorwaarden zie www.kmo-portefeuille.be.
 

KMO-portefeuille   Mensura    Proximus

Vind alle opleidingen via www.voka.be/limburg/kameracademie

Contactpersoon

Lena Clement

Coördinator Kameracademie

Adres

Noordlink
Louis Pasteurstraat 21
3920 Lommel

Wanneer

Prijs

Voka-leden:
€ 350,00 excl. btw

Niet-leden:
€ 450,00 excl. btw

Voorwaarden

100% van de deelname is verschuldigd als de annulering op minder dan 14 kalenderdagen voor de activiteit plaatsvindt. De annulering moet schriftelijk gebeuren (per e-mail). Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
Logo Hands
alk
Logo JAM
Ethias
Trixxo