Skip to main content
Map

The Open Box Show

Al actief in onze lerende netwerken voor ondernemers? Dan wil je zeker onze eerste talkshow, The Open Box Show niet missen! Het uitgelezen moment om de vraag te stellen die je altijd al had, maar nooit durfde uitspreken. 

logo show

Te gast

Wij brengen op dit unieke event het neusje van de zalm samen, of beter gezegd een aantal top ondernemers. Het uitgelezen moment om op een informele manier de vraag te stellen die altijd op je lippen lag, maar nooit uitgesproken werd. 

Onder het format van een ludieke talkshow bieden we jou de unieke kans om in gesprek te gaan met een aantal ervaren zaakvoerders. 

Houd dus zeker deze pagina in de gaten om te ontdekken wie wij op 1 juni te gast hebben tijdens The Open Box Show

Zoals het een echte talkshow betaamt zorgen wij uiteraard voor een intermezzo door niemand minder dan Theo De Witte, bestuurder van Weba in Gent & Deinze, onder muzikale begeleiding van onze collega Miel Kurris. 

Banner sprekers

Praktisch en programma

Voor wie?

Huidige deelnemers aan Plato, Accelero, Flow, Familio en Plato-Mentoren

Programma

  • 16.00 - 17.00 u. Ontvangst met receptie
  • 17.00 - 18.00 u. The Open Box Show 
  • 18.00 - 18.30 u. Ronde tafelgesprekken

Locatie

Voka Box - Lammerstraat 18 - 9000 Gent

Bring a friendapreneur!

Heb jij een collega ondernemer met minstens 5 medewerkers in je netwerk, die je op een vrijblijvende manier wil laten kennis maken met onze lerende netwerken voor ondernemers? Laat het ons even weten en nodig ze zeker mee uit. 

Contactpersonen

Anke Cosijns

Groeitrajecten - Opleidingen

Joke Van der Burght

Groeitrajecten - Ledenrelaties

Wanneer

Prijs

Gratis 

Aangezien de plaatsen erg beperkt zijn omwille van limietcapaciteit, wordt bij annulatie na 24 mei een no-show fee aangerekend van €55 euro (excl. btw).

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

logo vlaio