Skip to main content

Business Club Sourcing & Import

Wissel ervaring uit rond actuele thema’s met aankoop-, purchasemanagers, buyers en CPO’s.

Als aankoop manager heb je dagelijks te kampen met problemen rond schaarse grondstoffen, onderhandelingen met leveranciers, grondstoffenfraude etc... Daarnaast is ook de druk op en de complexiteit van de supply chain sterk toegenomen. 
Gecombineerd zorgt dat voor een dagelijkse uitdaging om de productie en toelevering draaiende te houden en ook de klanten tevreden te houden. De optimalisatie van het aankoop- en procurement beleid is daarom actueler dan ooit. 

Deze businessclub biedt jou interessante experten en praktijkgetuigenissen gekoppeld aan ervaringsuitwisseling met collega-ondernemers. 
Omringd door professionelen die dag in dag uit met dezelfde problematieken te maken hebben, krijg je nieuwe inzichten rond sourcing en aankoop met rechtstreeks meerwaarde voor jouw onderneming.
 

Mogelijke topics

  • Marktonderzoek naar leveranciers
  • Oursourcen of aankopen? 
  • Offertes, contracten en procedures - evaluaties & onderhandelingen
  • Aankoop en sourcing en supply chain management. 
  • Duurzame relaties met suppliers

De definitieve topics worden door de deelnemers vastgelegd.

Doelgroep

Sourcing- & purchasemanagers, aankoopverantwoordelijken, procurementmanagers, bedrijfsleiders

Wat haal je eruit?

We reiken je theoretische getuigenissen en inspirerende praktijkcases uit het bedrijfsleven aan om het aankoopbeleid en je strategie te optimaliseren. De sessies zijn sterk doorweven van ervaringsuitwisseling in een vertrouwelijk kader en geven de deelnemers de kans om hun professioneel netwerk te verbreden.
Is er een topic waarin jij je wil verdiepen? We waarderen je input. Na een intake gesprek leggen wij het definitieve programma op maat van de groep vast.

 

Contactpersoon

Stefan Derluyn

Directeur regio Haven - Manager Internationaal Ondernemen & Innovatie - Chief Digital Officer

Wanneer

Prijs

Deelnameprijs: 1200 euro (excl. btw)

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

 

VLAIO-VOKA

IO