Skip to main content

Ontmoet de nieuwe Amerikaanse ambassadeur (VOLZET)

Antwerp America Foundation geeft je de kans om de nieuwe Amerikaanse ambassadeur in België persoonlijk te ontmoeten. Michael Adler komt spreken over de Belgisch-Amerikaanse relaties maar ook over de rol van Amerika in een razendsnel veranderende wereld.   

Adler en Joe Biden kennen elkaar al van in de jaren zeventig van de vorige eeuw. In 2008 steunde hij Bidens eerste gooi naar het presidentschap en in 2020 deed hij dat opnieuw als Bidens vertegenwoordiger in Florida. In zijn thuisstaat Florida is Adler één van de belangrijkste vastgoedtycoons.
 

“De Verenigde Staten en België zijn hechte vrienden en NAVO-bondgenoten”, benadrukt Adler. “Ik zal hard werken om de sterke banden nog meer te versterken in het licht van de vele globale uitdagingen.”
 
Je kan ambassadeur Adler persoonlijk een vraag stellen tijdens het event. 

 

De toegang is gratis, maar registratie is vereist.

logo's AAF

Contactpersoon

Sarah Boonen

Medewerker netwerkactiviteiten

Adres

Zetel Antwerpen
Markgravestraat 12
2000 Antwerpen

Wanneer

Prijs

Gratis deelname mits vooraf inschrijven.

Voorwaarden

Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland biedt u dit event gratis aan. Indien u na eerdere aanmelding toch niet kan deelnemen, vragen wij u ons uiterlijk de dag voor de activiteit nog te verwittigen via mail naar pr.aw@voka.be.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende
AW_Welt_6stappenplan
AW_Digitalisering