Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
Voka Infosessie

Ontbijtsessie Plato: Leiderschap

Veranderende tijden betekenen ook verandering in jouw rol als leidinggevende. Hoe gaan andere zaakvoerders daarmee om? Op welke uitdagingen botsen je collega-ondernemers, en welke oplossingen zijn er? Krijg handige tips over leiderschap én een straf klankbord van ondernemers tijdens deze gratis ontbijtsessie. 

Naast 'ondernemer' ben je natuurlijk ook 'leider' in je bedrijf. En dat laatste is niet per definitie de makkelijkste rol die je opneemt. Hoge werkdruk, veranderende verwachtingen van je personeel of meer nood aan wendbaarheid in je bedrijf: leiderschap vraagt veel aandacht. Hoe ga je daarmee om? 

Andere ondernemers delen dezelfde vragen. Vragen waarop we met Plato een antwoord willen bieden. Het Plato-netwerk biedt een klankbord van gelijkgestemde zaakvoerders, dat jou ondersteunt in de groei van je onderneming. Voor elke specifieke nood is er een aanbod, van algemeen management tot thematische of sectorgebonden lerende netwerken. Benieuwd? Maak kennis met het aanbod tijdens deze gratis ontbijtsessie. 

Inspiratiekeynote Leiderschap

Naast een boeiend netwerk biedt deze ontbijtsessie ook inspiratie. Onze gastspreker Tim Berghmans (Amazing Cultures) geeft inzichten in leiderschap voor zaakvoerders en belicht jullie gedeelde uitdagingen. De veranderende verwachtingen van medewerkers, jij als drijvende kracht achter de bedrijfscultuur en de impact daarvan op je teams... Deze keynote laat je stilstaan bij jouw rol als leider in je bedrijf. Tim is gepokt en gemazeld in het bouwen van sterke bedrijfsculturen. Als COO van Marbles, het zelfsturende bedrijf dat alle hr-regels overboord gooide, en nu als expert en consultant bij Amazing Cultures.

Voor wie?

Zaakvoerders en middelmanagement van kmo's die hun bedrijf verder willen versterken met een straf klankbord.

Praktisch

Inschrijven is gratis, en verplicht. Wij voorzien ontbijt!

Tot Plato?

Ontdek hier alvast het bestaande Plato-aanbod. Meer lezen over het concept, doe je hier

Contactpersoon

Manon Verhaegen

Adviseur dienstverlening KMO’s en familiebedrijven

Adres

Kantoor Antwerpen
Markgravestraat 12
2000 Antwerpen

Wanneer

Prijs

Gratis

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.