Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

Ontbijtsessie: Nu ondernemen voor het Europa van morgen

Op 9 juni trekken we allemaal naar de stembus. Niet alleen voor de federale en Vlaamse, maar ook voor de Europese verkiezingen. De Europese politiek is de afgelopen legislatuur meer dan ooit aanwezig geweest in ons dagelijks leven. Maatregelen die voortvloeiden uit de Green Deal en de Habitatrichtlijnen hebben een grote impact gehad op het bedrijfsleven.

Prioriteiten voor het Europees beleid

Maar liefst 86.000 ondernemingen in Limburg zorgen iedere dag voor welvaart en werkgelegenheid in onze provincie. Zij zijn de economische motor die onze samenleving draaiende houdt. Willen we deze ondernemingen maximaal ondersteunen met de uitdagingen van morgen dan moeten we NU ondernemen voor morgen!

Voka somt daarom naar aanleiding van de verkiezingen de prioriteiten op die cruciaal zijn om onze bedrijven klaar te stomen voor de toekomst. Een toekomst waarin we inzetten op innovatie, digitalisering, duurzaamheid en de continuïteit van onze ondernemingen.

Voka – Kamer van Koophandel Limburg organiseert op maandag 25 maart een ontbijtsessie rondom de Europese verkiezingen en de opportuniteiten met het Belgische voorzitterschap van de Raad.

Concreet zal Maarten Libeer (Voka vzw) het Europees verkiezingsmemorandum van Voka voorstellen gevolgd door een debat tussen de Limburgse lijsttrekkers voor de Europese verkiezingen: Hilde Vautmans (Open Vld) en Wouter Beke (CD&V)

 

Programma

  • 08u30 - Ontvangst
  • 09u00 - Voorstelling Voka Europees Memorandum
  • 09u20 - Voka Europadebat met Hilde Vautmans (Open Vld) en Wouter Beke (CD&V)
  • 10u00 - Slotwoord 

Contactpersoon

Menno Van Gemeren

Senior adviseur belangenbehartiging

Adres

Voka - KvK Limburg
Gouverneur Roppesingel 51
3500 Hasselt

Wanneer

Prijs

Deelnemen is gratis, registreren verplicht

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.