Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
Voka Infosessie

Ontbijtsessie: De impact van AI op je communicatie

Artificiële intelligentie staat sinds de opkomst van ChatGPT bovenaan het lijstje van hot topics voor ondernemers. Het is essentieel om te weten wat de technologie inhoudt, maar ook wat de impact ervan is op je bedrijfsvoering. In deze gezellige ontbijtsessie leer je meer bij over de impact van AI op je communicatie. 

Schuif aan tafel met mede-ondernemers om je licht op te steken over AI. Antoine Van Brussel, communicatiehoofd bij Proximus, deelt zijn expertise in de presentatie 'Dichter bij klanten en collega's: De impact van nieuwe communicatiekanalen en AI'. 

In de wereld van vandaag verwachten klanten onmiddellijk een antwoord op hun vraag. Een gemiste oproep is vaak een gemiste business opportuniteit. Tegelijkertijd wordt het steeds moeilijker om zelf klanten te bereiken via mail of telefoon, terwijl andere kanalen zoals SMS, WhatsApp en RCS vaak onderbenut worden.

Hoe kan je hier als bedrijf op inspelen? Technologie kan helpen om sneller en via verschillende kanalen jullie klanten te woord te staan, om de juiste informatie aan te leveren, om de juiste medewerker te bereiken en waar mogelijk te automatiseren. 

Tijdens deze ontbijtsessie krijg je een antwoord op enkele prangende vragen:

  • Hoe kan je komaf maken met lange wachttijden en gemiste oproepen?
  • Hoe kan je optimaal gebruik maken van nieuwe communicatiekanalen, en hoe begeleid je zowel medewerkers als klanten naar deze nieuwe mogelijkheden?
  • Hoe kan dezelfde technologie interne communicatie en efficiëntie bevorderen?
  • Wat is de rol van AI in digitalisatie van klant & werknemercontacten?

De spreker

Antoine Van Brussel werkt al meer dan 24 jaar bij Proximus en is als 'Head of Communicate en Collaborate' de geknipte persoon om wat meer te vertellen over nieuwe (communicatie)technologieën. Vandaag helpt hij onder het vaandel van ProximusNXT om bedrijven te adviseren in een overaanbod van technologieën. 

Antoine Van Brussel

In samenwerking met

Contactpersoon

Laurens Vanbets

Adviseur Digitalisatie & Innovatie

Adres

't Rietlaer
Langestraat 34
3202 Aarschot

Wanneer

Prijs

Gratis

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Lees hier onze annulatievoorwaarden

Proximus
Dyls februari2024