Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

Ontbijtclub West-Side

Bij Voka is ontbijten inspirerend. Op 12 december zijn we te gast bij Miele, het Duitse huishoudfabrikantenmerk, om er te netwerken met ondernemers uit de regio. Anton Maes, zaakvoerder van Brainmove, neemt ons mee in de wereld van 'De innovatieve werkomgeving als motor voor kennisuitwisseling in de organisatie'. Bovendien is de deelname gratis.

De juiste profielen aantrekken én behouden is een grote uitdaging. Een werkomgeving op maat van uw strategie die maximaal inzet op kennisuitwisseling is hierbij een doorslaggevende factor. Tijdens deze keynote benadrukken we de relatie tussen ‘werkomgeving’ en ‘kennisuitwisseling’. We vertrekken vanuit de basisprincipes van de strategische werkplekontwikkeling en onderzoeken de elementen die samenwerking en kennisdeling kunnen bevorderen. Bovendien wordt de link met het ‘nieuwe werken’ gemaakt
 
 

Programma

07.30 uur: ontvangst met ontbijt
08.00 uur: welkomstwoord Miele
08.05 uur: inspiratiesessie 
08.45 uur: netwerking 
09.30 uur: einde voorzien
 

Spreker

Anton Maes is een organisatiepsycholoog en expert in veranderingsmanagement en strategische werkplekontwikkeling. Hij ontwikkelde de afgelopen jaren werkplekconcepten op maat voor zowel grote ondernemingen als voor de overheid. Hierbij legt hij de focus op het begrijpen en bijsturen van het gedrag van gebruikers. Sinds 2010 is Anton Maes bezieler van het consultancybedrijf ‘Brainmove’.

Misschien vind je dit ook interessant...

ny

 

Partners

miele
PO

Contactpersoon

Sylvie De Maegd

Key Account Relatiebeheerder West

Adres

Miele NV
Z.5. Mollem 480
1730 Mollem

Wanneer

Prijs

Voka-leden: gratis
Niet-leden die interesse hebben voor deze ontbijtclub dienen contact op te nemen met accountmanager Sylvie De Maegd
 

Inschrijven kan via inschrijvingen.vb@voka.be 

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Proximus