Skip to main content
Ontbijtclub Hageland oktober

Ontbijtclub Hageland oktober

Elke tweede donderdag van de maand organiseren wij een ontbijtclub in het Hageland. Dan kan je ondernemers uit Oost-Brabant leren kennen tijdens een lekker ontbijt in een aangename setting. Elke editie zorgen we ook voor een inspirerende spreker.

Hoe kan de juiste influencer ook een meerwaarde betekenen voor jouw zaak?

Op 10 oktober is dat Saartje Van Nijlen. Zij gooit op een half uur alle tips & tricks op tafel om voor jouw onderneming de juiste influencers in te schakelen. Want influencer marketing kan iedere zaak boosten, groot of klein.

Saartje doet tijdens de inspiratiesessie uit de doeken wat jij als ondernemer moet doen met de talloze mailtjes van (zogenaamde) influencers die je zaak of product willen promoten op Instagram. Hoe detecteer je de juiste influencer? Wat zijn de do’s en don’ts en hoe meet je hun impact? Maar ontdekt vooral hoe de juiste influencer ook betekenisvol kan zijn voor jouw zaak. Schrijf nu in en je krijgt een antwoord op al deze vragen. Bovendien is dit gratis voor Voka-leden!
 

Programma

  • 07.30 tot 08.00 u:     ontvangst met ontbijt
  • 08.00 tot 08.30 u:     infosessie influencer marketing
  • 08.30 tot 09.30 u:     netwerken

Spreker

Saartje Van Nijlen is Coach Online bij het Leuvense marketing- en communicatiebureau Remy Communication, gevestigd in – jawel - de Remy-toren aan de vaart. Met 10 jaar marketingervaring achter de kiezen, waarvan 7 jaar als Public Relations en Influencer Specialist bij Remy Communication, kent ze het klappen van de zweep als het gaat over online storytelling. Het Leuvense bedrijf voerde bovendien al meer dan 50 influencercampagnes voor gerenommeerde merken als: Vandemoortele, Lotus, Disney, Colruyt en nog zoveel meer.
 

Partners

Logo ING
Logo UCLL
Logo Winge Golf & Country Club

Contactpersoon

Jolien Meeusen

Key Account Relatiebeheerder Oost

Adres

Winge Golf & Country Club
Leuvensesteenweg 254
3390 Tielt-Winge

Wanneer

Prijs

Voka-leden: gratis 
Niet-leden: 35 euro
 

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Inschrijven doe je via inschrijvingen.vb@voka.be, via de oranje knop op de eventpagina op onze website of via de Voka Vlaams-Brabant networking app (beschikbaar voor iOS en Android).

Je kan parkeren op locatie.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Proximus
Made in Vlaams-Brabant
ING
Proximus
SD  Worx
Logo Premed
Logo Randstad