Skip to main content
Map

Ontbijtclub Hageland Januari

Elke tweede donderdag van de maand organiseren wij een ontbijtclub in het Hageland. Dan kan je ondernemers uit Oost-Brabant leren kennen tijdens een lekker ontbijt in een aangename setting. Elke editie zorgen we ook voor een inspirerende spreker.

Voor de ontbijtclub januari nodigen we Sofie Gierts uit als inspirerende spreker, voormalig hockeyspeelster bij onder meer de nationale ploeg. Vanuit de inzichten en expertise die ze vergaarde tijdens haar sportcarrière legt ze parallellen met de bedrijfswereld. Tijdens haar keynote zal ze het hebben over de volgende topics:

  • Hoe bouw je een topteam uit via value based coaching en welke waarden zijn hiervoor noodzakelijk naast je mission vision?
  • Het belang en de verantwoordelijkheid om ook terug te geven aan de sport en dus te bouwen aan een nieuwe betere generatie. 

Programma

  • 07.30 u: ontvangst met ontbijt
  • 08.00 u: welkom door Alexander Hautekiet, manager Winge Golf & Country Club
  • 08.15 u: inspiratiesessie met Sofie Gierts 
  • 09.30 u: einde

Spreker

Sofie Gierts heeft een carrière als hockey-atleet achter de rug. Zo won ze 6 keer de Belgische Gouden Stick en was ze kapitein van de nationale ploeg waarvoor ze 150 keer uitkwam. Tijdens haar internationale carrière was ze ook actief in de beste competities ter wereld.  Na haar afscheid 3 jaar geleden besloot ze om ook iets terug te geven aan de sport door coach te worden.

Sindsdien begeleidt ze met hart en ziel haar eigen team. Aangezien hockey geen full-time, professionele sport is, heeft ze dit steeds gecombineerd met een maatschappelijke carrière binnen de reclamewereld. Hierbinnen leidt ze vandaag de dag een sportmarketing agentschap. De sport- en de bedrijfswereld met elkaar verbinden, is voor haar een evidentie. Ze hebben immers veel gemeen: presteren, topresultaten leveren en teams optimaal laten functioneren. Presteren onder druk is dan ook haar belangrijkste kwaliteit.

Partners

winge
logos
aio

Adres

Winge Golf & Country Club
Leuvensesteenweg 254
3390 Tielt-Winge

Wanneer

Prijs

Voka-leden: gratis

Niet-leden: kunnen eenmalig kosteloos deelnemen (nadien is lidmaatschap verplicht). Interesse? Contacteer dan Jolien Meussen

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Proximus