Skip to main content
Map
  • Netwerkevents
  • Ontbijtclub Hageland - Inspiratiesessie - Hoe haal je meer uit je digital advertising

Ontbijtclub Hageland - Inspiratiesessie - Hoe haal je meer uit je digital advertising

Maandelijks organiseren we een ontbijtclub in het Hageland, de ideale gelegenheid om mede-ondernemers uit de regio Oost-Brabant (beter) te leren kennen in een aangename en ontspannende setting! Niet alleen je smaakpapillen worden verwend: naast een heerlijk ontbijt trakteren we je ook op een flinke portie inspiratie. Zo tekent er telkens een boeiende spreker present.

Smart hub creativity special

Digital advertising is super toegankelijk. Of je nu bijvoorbeeld search ads gebruikt of social media, het is relatief eenvoudig om met eender welk budget een groep mensen te bereiken. Maar zijn dat ook de juiste mensen? Wat beteken de resultaten? Kopen je klanten omdat ze je ads zien, of zien ze je ads omdat ze klant zijn? En hoe kan data hierin een rol spelen?

Steven Verbruggen

 Steven Verbruggen is mede-oprichter en zaakvoerder van AdSomeNoise, een reclamebureau uit Leuven dat een 35-tal mensen tewerk stelt en dat campagnes maakt die vertrekken vanuit een digitale realiteit. In deze sessie zal hij wat praktische kennis delen om kritisch naar de eigen campagnes te kijken, om van daaruit beter te doen. Of je nu je eigen campagnes aankoopt, of samenwerkt met een bureau. 
 

Ook interessant: Innovatiesubsidie voor Vlaams-Brabantse bedrijven

Adsome Noise ontving vorig jaar een innovatiesubsidie van de provincie. Werk je zelf aan iets innovatief misschien kom je wel in aanmerking om een deel hiervan via een subsidie te laten ondersteunen. Meer info kan je hier vinden.

Ontdek meer

 Winge Golf               Smart Hub Vlaams-Brabant | LinkedIn

 

Contactpersoon

Gaëlle Depré

Relatiebeheerder Hageland

Adres

Winge Golf & Country Club
Leuvensesteenweg 254
3390 Sint-Joris-Winge

Wanneer

Prijs

  • Voka-leden: gratis
  • Niet-leden kunnen eenmalig kosteloos deelnemen (nadien is lidmaatschap verplicht). Interesse? Contacteer Gaëlle Depré

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Lees hier onze annulatievoorwaarden.

Proximus