Skip to main content
  • Activiteiten
  • Ontbijtclub Hageland – Inspiratiesessie: digitale transformatie

Ontbijtclub Hageland – Inspiratiesessie: digitale transformatie

Maandelijks organiseren we een ontbijtclub in het Hageland, de ideale gelegenheid om mede-ondernemers uit de regio Oost-Brabant (beter) te leren kennen in een aangename en ontspannende setting! Niet alleen je smaakpapillen worden verwend: naast een heerlijk ontbijt trakteren we je ook op een flinke portie inspiratie. Zo tekent er telkens een boeiende spreker present.

Deze maand is het thema: digitale transformatie en de impact ervan op interactie en communicatie met sprekers Peter Vanbrabant en Michael Bauwens. Meer info binnenkort.

Interesse? Schrijf je nu alvast in! Meer info over deze activiteit, zoals de spreker en het thema van de inspiratiesessie, volgt binnenkort.

 

 Winge Golf                Vlaio

ucll logo

 

Contactpersoon

Gaëlle Depré

Relatiebeheerder

Adres

Winge Golf & Country Club
Leuvensesteenweg 254
3390 Sint-Joris-Winge

Wanneer

Prijs

  • Voka-leden: gratis
  • Niet-leden kunnen eenmalig kosteloos deelnemen (nadien is lidmaatschap verplicht). Interesse? Contacteer Pascal Caroyer.

 

Kosteloos annuleren van je inschrijving is uitsluitend schriftelijk mogelijk en dit tot één week voor het event. Daarna rekenen wij een administratieve en logistieke kost aan van € 35 (excl. btw), ook al was je deelname als lid gratis.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Lees hier onze annulatievoorwaarden.

Proximus