Skip to main content
Map

Ontbijtclub Hageland – Inspiratiesessie: cybersecurity

Maandelijks organiseren we een ontbijtclub in het Hageland. De ideale gelegenheid om mede-ondernemers uit de regio Oost-Brabant (beter) te leren kennen in een aangename setting. Daarnaast voorzien we telkens een uitgebreid ontbijtbuffet, zodat je met veel energie aan de (werk)dag kan beginnen. Hierop volgt een boeiende inspiratiesessie met als thema: cybersecurity.

Vandaag krijgen meer dan 1 op 4 van de KMO's op één of andere manier te maken met dreigingen vanuit het internet. Dat maakt van cybersecurity een prioriteit en een absolute must-have voor ieder bedrijf, ongeacht hun grootte. Tijdens deze inspiratiesessie geeft Peter Versmissen (Deloitte) enkele inzichten rond de voornaamste risico’s en elke concrete tips en acties waardoor je als onderneming beter gewapend bent tegen cybercriminaliteit. 

Spreker

Peter Vandersmissen_DeloittePeter Versmissen (Deloitte, Partner Cyber Security) is binnen Deloitte verantwoordelijk voor de dienstverlening inzake IT-beveiliging, waaronder ook cyber security. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring als IT-consultant in het opzetten van IT-architecturen en de beveiliging. Daarbij adviseert hij zowel internationale groepen als KMO’s met hun uitdagingen inzake de beveiliging van hun IT-architectuur.

Logo's partners

Contactpersonen

Pascal Caroyer

Adviseur Belangenbehartiging Hageland

Gaëlle Depré

Relatiebeheerder regio Hageland

Adres

Winge Golf & Country Club
Leuvensesteenweg 254
3390 Sint-Joris-Winge

Wanneer

Prijs

  • Voka-leden: gratis
  • Niet-leden kunnen eenmalig kosteloos deelnemen (nadien is lidmaatschap verplicht). Interesse? Contacteer Pascal Caroyer.

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Lees hier onze annulatievoorwaarden.

Proximus