Skip to main content
Ontbijtclub Hageland 27 augustus 2020

Ontbijtclub Hageland 27 augustus 2020

Elke tweede donderdag van de maand organiseren we een ontbijtclub in het Hageland. Tijdens een lekker ontbijt in een aangename setting leer je er ondernemers uit Oost-Brabant kennen. Elke Ontbijtclub zorgen we ook voor een inspirerende spreker.

De editie van augustus vindt uitzonderlijk niet de tweede, maar de laatste donderdag van die maand plaats, namelijk op 27 augustus, van 7.30 uur tot 9.30 uur. Deze Ontbijtclub vindt naar goede gewoonte plaats in Winge Golf & Country Club (Leuvensesteenweg 254, 3390 Sint-Joris-Winge). Hieronder vind je het programma. Meer info over de spreker volgt later!

Programma

  • 7u30: Ontvangst met ontbijt 
  • 8u00: Inspiratiesessie 
  • 9u30: Einde

Spreker

Meer info volgt.

Partners

Logobalk Ontbijtclub Hageland

Contactpersoon

Jolien Meeusen

Key Account Relatiebeheerder Oost

Adres

Winge Golf & Country Club
Leuvensesteenweg 254
3390 Sint-Joris-Winge

Wanneer

Prijs

Leden: gratis

Niet-leden: kunnen eenmalig kosteloos deelnemen (nadien is lidmaatschap verplicht). Interesse? Contacteer dan Jolien Meeusen.

Voorwaarden

Inschrijven doe je via inschrijvingen.vb@voka.be, via de oranje knop op deze webpagina of via de Voka Vlaams-Brabant networking app (beschikbaar voor iOS en Android).

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreƫerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Proximus
Made in Vlaams-Brabant
ING
Proximus
SD  Worx
Logo Premed
Logo Randstad