Skip to main content
Map
Voka Netwerking

Ontbijtclub: De digitale mogelijkheden van Extended Reality

Digitalisering, IT & Technologie

Ontdek de eindeloze mogelijkheden van Extended Reality in deze ontbijtsessie, waar je naast een lekker ontbijt kunt rekenen op een ochtend vol inspiratie en netwerkmogelijkheden!

Start je dag met inspiratie en een vleugje technologische verwondering in onze ontbijtsessie rond digitalisering. Tijdens de sessie verken je de fascinerende wereld van Augmented, Virtual en Mixed Reality. Ontdek hoe deze technologieën al in verschillende sectoren worden gebruikt en innovatieve oplossingen bieden voor allerlei uitdagingen op het vlak van procesoptimalisatie, training, ondersteuning, en zoveel meer.

extended reality

Het omarmen van deze technologieën biedt veel voordelen. De toepassingen zijn niet alleen vernieuwend, maar ook kostenbesparend en efficiënter, en in de toekomst zullen ze een alsmaar grotere rol spelen in de bedrijfswereld. Hoe AR, VR en MR jouw business een nieuwe vorm kunnen geven, ontdek je tijdens deze inspirerende ochtendsessie.

Spreker

Joke Tisaun, Business Innovation and Development Manager bij Proximus 

 

Met de steun van
 

Logos

 

Contactpersoon

Roel Raymaekers

Adviseur Digitalisatie & Innovatie

Adres

De Montil
Moortelstraat 8
1790 Affligem

Wanneer

Prijs

Gratis

Inschrijving verplicht

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Lees hier onze annulatievoorwaarden.

Proximus