Skip to main content
Map

Online netwerkevent: Het klikt met Voka Demerdal

  • Online

Woensdag 17 juni organiseert Voka regio Demerdal het informele online netwerkmoment 'Het klikt met Voka', deze keer voor én door ondernemers uit Demerdal. De focus van dit netwerkmoment? Kennismaken met de regiowerking en de bestuursleden van Demerdal. Daarnaast willen we hiermee mensen op een informele en digitale manier met elkaar verenigen. Vind samen met ons de 'klik' met andere ondernemers en kom online bij elkaar met #HetKliktMetVokaDemerdal.
 

hetkliktmetvoka regio demerdal

  

Tijdens dit informele & lokale online netwerkevent krijg je de kans om je netwerk als vanouds te onderhouden en wie weet zelfs uit te breiden. Want Voka brengt ondernemers bij elkaar.

Vanaf 11.00 ontvangen we u graag in ons virtueel auditorium samen met de bestuursleden van Voka regio Demerdal. Om deel te nemen krijg je voor het netwerkmoment een link om meteen aan te sluiten. 

In samenwerking met

logo's partners

Contactpersoon

Pascal Caroyer

Adviseur Belangenbehartiging Hageland

Wanneer

Prijs

Gratis

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Proximus