Skip to main content
Map

Online netwerken: Het klikt met Voka

  • Online

Vrijdag 5 juni organiseren Voka Vlaams-Brabant en Voka Metropolitan het online netwerkmoment 'Het klikt met Voka'. Want ook in tijden van corona willen we onze gekende netwerkformule behouden en ondernemers verbinden. Naast ruimte om te netwerken, is er ook een inhoudelijk luik voorzien. Zo tekent Bart Van Craeynest, hoofdeconoom Voka vzw, present. Hij geeft meer duiding rond de impact van de coronacrisis op onze economie: wat zijn de verwachtingen voor de komende maanden? En waar pleit Voka precies voor?

Ben je er graag bij? Schrijf je dan snel in, want de plaatsen zijn beperkt! Vanaf 11 uur ontvangen we je graag in ons virtueel auditorium, waarna je de kans krijg om te netwerken in kleine groepjes. Tijdens dit online netwerkevent krijg je de kans om je netwerk als vanouds te onderhouden en wie weet zelfs uit te breiden. Verder staat er ook een inhoudelijk gedeelte met spreker Bart Van Craeynest op het programma.

Programma

  • 11u00 - Welkom + Bart Van Craeynest: 'impact van de coronacrisis op de economie'
  • 11u20 - Netwerking in kleine groepjes in een break-out-room
  • 12u00 - Einde

Praktisch

Het online netwerkevent duurt precies een uur. In minimale tijd halen we het maximale uit onze digitale ontmoeting. Tijens een break-out-sessie maak je in een kleine groep kennis met enkele gelijkgezinden. De groepsindeling gebeurt willekeurig. Let op! Het aantal plaatsen is beperkt tot 50 deelnemers, dus wees er snel bij. Max. 1 persoon per bedrijf.

Spreker

Bart Van Creaynest

Bart Van Craeynest werkte 19 jaar lang als econoom in de financiële sector, achtereenvolgens bij KBC, Petercam en Econopolis. Hij volgt al 20 jaar de internationale conjunctuur op de voet, met daarbij speciale aandacht voor de Belgische economie. Hij is de auteur van twee boeken over de huidige toestand en het potentieel van de Belgische economie (Terug naar de feiten (2019) en Superstaat (2016)). Vandaag schrijft hij onder meer een tweewekelijkse column in De Tijd. 

Wanneer

Prijs

gratis 

Extra info

Deze activiteit is volzet.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Stel uw vraag aan Voka!

Heeft u een vraag over het coronavirus? Dan kan u terecht bij Isabelle Meulemeester

Voor alle veelgestelde vragen en nuttige informatie kan u terecht op onze algemene infopagina.

Proximus