Skip to main content
Map

Online netwerken: Het klikt met Voka

  • Online

Met de huidige coronacrisis doen we voornamelijk beroep op het sociale contact binnen onze eigen woning. Via allerhande (digitale) alternatieve proberen we toch ons netwerk zo goed mogelijk te onderhouden. Voka Vlaams-Brabant en Voka Metropolitan wil haar leden ook op sociaal vlak mee ondersteunen en organiseert daarom een unieke online netwerksessie. Via deze weg houden we het netwerk van onze leden niet alleen in stand, maar tonen we ons wederom #samensterktegencorona.

Vrijdag 8 mei organiseren Voka Vlaams-Brabant en Voka Metropolitan het online netwerkmoment 'Het klikt met Voka'. Vanaf 11.00 ontvangen we u graag in ons virtueel auditorium, waarna je de kans krijg om te netwerken in kleine groepjes. Want ook in tijden van corona willen we onze gekende netwerkformule behouden en ondernemers verbinden. We zijn ervan overtuigd dat naast de algemene informatie er ook nood is aan de waardevolle input van mede-ondernemers. Tijdens dit online netwerkevent krijg je de kans om je netwerk als vanouds te onderhouden en wie weet zelfs uit te breiden. Zo creëren we samen een inspirerende platform dat ons zal helpen om deze coronacrisis te overbruggen.

Praktisch

Het online netwerkevent duurt anderhalf uur. In minimale tijd halen we het maximale uit onze digitale ontmoeting. In 2 break out-sessies maak je kennis met gelijkgezinden in kleine groepjes. De groepsindeling gebeurt aan de hand van een vragenlijst die u na uw inschrijving ontvangt. 

Schrijf je vandaag nog in en wij doen de rest. Na inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met daarin praktische informatie en een handleiding om u voor te bereiden op het online netwerkmoment.

Let op! Het aantal plaatsen is beperkt tot 50 deelnemers, dus wees er snel bij. Max. 1 persoon per bedrijf.

Wanneer

Prijs

Gratis

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Proximus