Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Netwerkevents
  • Online inspiratiesessie rond boek '50 lessen voor ondernemers' van Jurgen Ingels

Online inspiratiesessie rond boek '50 lessen voor ondernemers' van Jurgen Ingels

  • Online

Tijdens een online inspiratiesessie op donderdag 11 maart 2021 ontvangt Jong Voka Vlaams-Brabant serie-ondernemer en investeerder Jurgen Ingels. Met zijn boek ’50 lessen voor ondernemers’ als uitgangspunt licht Jurgen enkele lessen toe die je helpen om een succesvolle ondernemer te worden, en deelt hij boeiende ervaringen en anekdotes om ondernemers (in spe) te inspireren. Afsluitend gaan we tijdens workshops in kleine groepjes dieper in op enkele van Jurgens tips.

De meesten kennen hem van het tv-programma ‘De Leeuwenkuil’, waar hij met vier andere ondernemers op zoek gaat naar gouden ideeën en innovatieve geesten. Het is zowat de rode draad doorheen de carrière van fintechpionier Jurgen Ingels: op zoek gaan naar potentieel. Neem deel aan deze inspiratiesessie en ontdek hoe je je eigen potentieel optimaal benut en je bedrijf naar een hoger niveau tilt.

Interesse? Schrijf je snel in, want de eerste 50 deelnemers gaan aan de haal met een gratis exemplaar van ’50 lessen voor ondernemers’!

Programma

  • 18.00 - 18.40 u: Jurgen Ingels aan het woord
  • 18.40 - 19.00 u: Q&A: stel je vragen aan Jurgen Ingels
  • 19.00 - 19.30 u: Break-out-rooms: workshops in kleine groepjes

Over de auteur

Jurgen IngelsJurgen Ingels is de motor achter verschillende start- en scale-ups en oprichter van SmartFin Capital, een fonds dat groeiende bedrijven financiert en bijstaat. Hij was ook de drijvende kracht achter Clear2Pay, een bedrijf gespecialiseerd in financiële technologie dat doorgroeide tot een internationaal bedrijf met kantoren in meer dan twintig landen. Daarnaast is hij de organisator van SuperNova en The Big Score.

Over het boek

50 Lessen voor ondernemersIn '50 lessen voor ondernemers' onthult Ingels zijn lessons learned als topondernemer. Hij geeft concrete en praktische tips over hoe je je bedrijf naar een hoger niveau tilt. Van operations tot businessmodel, marketing en sales, de teamsamenstelling, en de financiële opbouw van je onderneming. Aan de hand van persoonlijke anekdotes illustreert Ingels zijn ondernemersverhaal, dat ook bij hem niet altijd van een leien dakje liep. Met dit boek wil hij inspireren, zijn passie voor ondernemerschap en technologie doorgeven en anderen helpen hun obstakels te overwinnen.

Enkele tips uitgelicht

  1. Roei de vergadertijgers uit – Een eigenaardig fenomeen bij bedrijven die groeien: ook het aantal vergaderingen groeit. 
  2. De wet van de tijdsreductie – Een cruciale succesfactor is tijd: elk uur dat je ergens afgeknepen krijgt, is een uur dat je voor iets anders kan gebruiken 
  3. Leve de CFO – Er zijn weinig bedrijven waar mensen aan de top systematisch de facturen doornemen. Dat niet doen is nochtans gevaarlijk.
  4. Als de kostprijs van elk extra product dat je verkoopt marginaal is, kan je snel schakelen en een hoge brutomarge bereiken

Logo's

Contactpersoon

Stefanie Vanmeerbeek

Marketing Intelligence – Coördinator Jong Voka

🚀 Boosting young entrepreneurship ✨ Generating Data Insights

Lees de volledige biografie

Full bio of Stefanie Vanmeerbeek

🚀 Boosting young entrepreneurship ✨ Generating Data Insights

Wanneer

Prijs

Deelname (excl. btw)

  • Leden Jong Voka Vlaams-Brabant & Young Voka Metropolitan: gratis
  • Niet-leden: € 35

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Proximus