Skip to main content

Ondernemersclub @hoc Mediatraining voor ondernemers

Digitaal ledenplatform

Tijdens de jaarvergadering lanceerde @hoc haar online ledenboek in de vorm van een digitaal ledenplatform. Kostprijs van het platform? 14.500 euro die de club gebruikt ter promotie van het ondernemerschap in Haspengouw!

Als lid van @hoc krijgt u de kans om hieraan deel te nemen en ontvangt u een professionele bedrijfsfilm van anderhalve minuut. De kostprijs van deze film is 200 euro waarvan de club de helft op zich neemt, u betaalt slechts 100 euro.

Ontdek hier de preview van het digitaal ledenplatform

Maar wat moet u nu precies vertellen? Wat is relevant? En welke informatie laat u best achterwege? Het antwoord op deze vragen ligt in uw elevator pitch. Dat is de hoeksteen van uw communicatiestrategie. Het is zoals de korte inhoud op de achterflap van een boek: het publiek kan zich aan de hand hiervan een totaalbeeld vormen en krijgt tegelijkertijd voldoende prikkels om actie te ondernemen om met u in zee te gaan.

Tijdens een interactieve workshop met Idearté maakt u zo’n elevator pitch voor uw onderneming. U schrijft uw verhaal uit in simpele bewoordingen, die u onderbouwt met cijfers, metaforen en andere bewijspunten. Vervolgens traint u uw interview- en non-verbale skills om deze boodschappen op een overtuigende manier aan de man, vrouw én journalist te brengen. Daarom krijgt u in één beweging ook een introductie in het medialandschap van vandaag. Zo doorgrondt u de logica van de pers, leert u valkuilen te ontwijken en wordt u een bedreven woordvoerder voor uw bedrijf, organisatie of product.

De workshop vindt plaats op maandagavond 21 november. U kan bovenaan inschrijven voor deze gratis bijeenkomst en u aanmelden voor de filmopnames. 

Dit jaar komen 25 leden in aanmerking, de komende jaren voorzien wij telkens 30 ledenfilmpjes. Snel aanmelden is dus de boodschap!

 

Namens het bestuur van Ondernemersclub @hoc 

Contactpersoon

Philippe Reyners

Adviseur belangenbehartiging

Adres

Huis van de Limburgse Ondernemer
Gouverneur Roppesingel 51
3500 Hasselt

Wanneer

Prijs

Gratis, enkel voor leden van Ondernemersclub @hoc

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.