Skip to main content
Map

Ondernemersclub @hoc Digitaal Ledenplatform

  • Online

Om het voortouw te nemen op vlak van digitalisering, doen we dit ook met ons ledenboek dat we in het verleden 2 keer uitbrachten om u als lid van @hoc te promoten.

Wij lanceren nu een digitaal ledenplatform en nemen de kosten van dit platform voor rekening van de clubkas. U krijgt ook een login zodat u al uw bedrijfsgegevens die u wenst te publiceren kan uploaden op het platform. Hiermee kunnen bedrijven en burgers gericht zoeken op ondernemingen in Haspengouw die hun diensten of producten kunnen aanbieden. 

Wij geven u graag een preview van de eerste 5 films die werden opgenomen voor Arbeidskansen voor sociale integratie – kortweg Aksi, MTS Industriebouw, Paqt Advocaten, Wijndomein Le Maar en communicatiebureau Idearté. 

Digitaal ledenplatform

 

U als lid krijgt de kans om een filmpje op te nemen ter waarde van € 200. Hiervan rekenen wij u € 100 aan voor een mooie bedrijfsvoorstelling van anderhalve minuut, de andere € 100 wordt door de clubkas gedragen. 

We hanteren het principe first come, first serve en hebben in onze begroting opgenomen om tijdens de komende 4 werkjaren dit telkens aan 30 leden aan te bieden. U ontvangt volgende week de inschrijflink en praktische informatie voor de filmopnames die in november doorgaan. 

Om u klaar te stomen om deze film op te nemen, organiseren wij een workshop mediatraining voor ondernemers. Deze bieden wij gratis aan voor alle leden en zal doorgaan op maandag 21 november. Deze wordt verzorgd door @hoc-lid Idearté. Volgend jaar doen wij wederom een sessie met Walhalla Branding, nieuw lid van @hoc.

Namens het bestuur van de Haspengouwse Ondernemersclub, @hoc

Contactpersoon

Philippe Reyners

Adviseur belangenbehartiging

Wanneer

Prijs

€ 100 (excl btw) per filmpje
enkel voor leden van @hoc 

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.