Skip to main content
Map

Ondernemersclub @hoc Digitaal Ledenplatform

  • Online

Om het voortouw te nemen op vlak van digitalisering, doen we dit ook met ons ledenboek dat we in het verleden 2 keer uitbrachten om u als lid van @hoc te promoten.

Wij lanceren nu een digitaal ledenplatform en nemen de kosten van dit platform voor rekening van de clubkas. U krijgt ook een login zodat u al uw bedrijfsgegevens die u wenst te publiceren kan uploaden op het platform. Hiermee kunnen bedrijven en burgers gericht zoeken op ondernemingen in Haspengouw die hun diensten of producten kunnen aanbieden. 

Wij geven u graag een preview van de eerste 5 films die werden opgenomen voor Arbeidskansen voor sociale integratie – kortweg Aksi, MTS Industriebouw, Paqt Advocaten, Wijndomein Le Maar en communicatiebureau Idearté. 

Digitaal ledenplatform

 

U als lid krijgt de kans om een filmpje op te nemen ter waarde van € 200. Hiervan rekenen wij u € 100 aan voor een mooie bedrijfsvoorstelling van anderhalve minuut, de andere € 100 wordt door de clubkas gedragen. 

Na inschrijving ontvang je van ons alle praktische info met booking-link om een tijdsslot voor opname vast te leggen dat voor jou past. 

Namens het bestuur van de Haspengouwse Ondernemersclub, @hoc

Contactpersoon

Philippe Reyners

Adviseur belangenbehartiging

Wanneer

Prijs

€ 100 (excl btw) per filmpje
enkel voor leden van @hoc 

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.