Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

Ondernemer versus manager

  • Online

Wat is het verschil tussen een ondernemer en een manager? Kun je beide rollen opnemen? En zo ja, hoe? Dat ontdek je tijdens onze onlineopleiding van 24 november 2020!  
 

Een ondernemer is geen synoniem met manager. In deze onlinesessie zoomen we in op het verschil en achterhaal je hoe je een ondernemer en manager herkent. We bekijken of je beide rollen gelijktijdig kunt opnemen, en gaan dieper in op de vraag of je medewerkers kunt helpen om naar die rollen toe te groeien. We bespreken specifieke cases en je krijgt de kans om al je vragen te stellen.

Programma

In deze onlineopleiding komen onder meer de onderstaande vragen aan bod:  

  • Wat is het verschil tussen een ondernemer en een manager?
  • Hoe word ik een ondernemer?
  • Hoe word ik een manager?
  • Naar welke competenties moet ik op zoek gaan en kan ik die ontwikkelen?
  • Hoe vertaalt dat zich naar mijn organisatie?

Daarnaast koppelen we de theorie aan specifieke cases.

Doelgroep

Deze opleiding is gericht op hr-professionals of bedrijfsleiders die hun directieteam willen klaarstomen voor de toekomst.

Docent

Sophie Bijnens, Director Talent Development, Motmans & Partners 

Sophie Bijnens werkt al haast 7 jaar bij Motmans & Partners. Ze is er actief als Manager Talent Development en staat zowel werknemers als werkgevers bij in hun loopbaan.

Erkenningsnummer KMO-portefeuille:

DV.O105507

Bespaar een aanzienlijk deel op de prijs van de opleidingskost. Aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Voor specifieke voorwaarden zie www.kmo-portefeuille.be.

Aantal opleidingsuren: 2 uren

KMO-portefeuille   Mensura    Proximus

Vind alle opleidingen via www.voka.be/limburg/kameracademie

Wanneer

Prijs

Voka-leden:
€ 135,00 excl. btw

Niet-leden:
€ 165,00 excl. btw

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

100% van de deelname is verschuldigd als de annulering op minder dan 7 kalenderdagen voor de activiteit plaatsvindt. De annulering moet schriftelijk gebeuren (per e-mail). Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.