Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
Voka Opleiding

Onderhandelingstechnieken: een onmisbare competentie

Onderhandelingsskills zijn een must-have voor professionals in elke sector. Want onderhandelen doe je vaker dan je denkt. In sales, projecten, hr of zelfs aan de koffiemachine. Tijd om je aanpak aan te scherpen, dus!

Kalm en beheerst aan de onderhandeltafel komen, zelfzeker je punten overbrengen en de deal van je leven sluiten: dat klinkt geweldig. Toch is het niet iedereen gegeven. Hoe vermijd je dat je met een wrang gevoel overblijft? Of compromissen sluit waar je niet tevreden mee bent? Door sterker te onderhandelen, natuurlijk.

Strategische technieken, buikgevoel, en jezelf én anderen kennen… In deze opleiding leer je alles wat je moet weten voor een succesvol onderhandelingsgesprek. Geen dubieuze trucs, maar inzicht in je eigen onderhandelingsstijl en praktische tips om betere deals te sluiten. 

Wat mag je verwachten?

  • Wat is onderhandelen? Structuur en fundamenten van een ‘winning’-sfeer
  • Checklist voor meer zelfvertrouwen en inzicht in het onderhandelproces
  • Jouw onderhandelingsstijl: doorgronden en bijschaven
  • Gepaste strategieën en technieken
  • Onderhandelingen voorbereiden

Met humor, veel interactie en concrete praktijkcases worden alle onderhandelingsfundamenten op een rij gezet. Resultaten boeken met een win-win-gevoel voor alle partijen, dat is de doelstelling na deze opleiding. Walter Gijs (Sparring) is coach en trainer in onderhandeltechnieken. Zijn boek ‘Deal, het geheim van succesvol onderhandelen’ verscheen bij Lannoo en krijg je ter inspiratie cadeau.

Programma

  • Sessie 1 | 11 juni: De wetenschappelijke kijk op onderhandelen: interactief en praktisch
  • Sessie 2 | 18 juni: Situaties uit jouw werkveld: methodologieën en oefeningen

Beide sessies duren een hele dag (9.30 uur tot 16.00 uur).

Voor wie?

Elke professional die regelmatig onderhandelt en zijn intuïtie, mensenkennis en strategische aanpak van onderhandelingstechnieken wil verbeteren.

Toegankelijkheid

Heb je nood aan specifieke assistentie of kunnen we dit event toegankelijker voor je maken? Stuur je opmerking mee in bij je inschrijving en we bekijken in samenspraak de mogelijkheden.

Contactpersoon

Chloe Verlinden

Coördinator opleidingen en lerende netwerken

Adres

Kantoor Waasland
Kleine Laan 28
9100 Sint-Niklaas

Wanneer

Prijs

€550 (excl.btw)

Voorwaarden

Annulatie
Annuleren kan enkel schriftelijk tot en met 4 juni 2024. Nadien blijft het volledige bedrag van de factuur verschuldigd. Een ingeschreven deelnemer mag zich wel door een andere persoon laten vervangen. De Kamer behoudt zich het recht om de opleiding te annuleren indien, ondanks alle inspanningen, de omstandigheden ons ertoe dwingen. Het volledige inschrijvingsgeld wordt dan teruggestort.

Kmo-portefeuille
De kmo-portefeuille is voor deze opleiding niet van toepassing.

Privacy
Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

AW_Welt_6stappenplan
Banner belgian coast hotels