Skip to main content
Map

Onboarding

Er blijkt een groot verschil te zitten tussen hoe een bedrijf talent verwelkomt en hoe een nieuwkomer graag met een nieuwe job start. Nochtans is het op een positieve manier introduceren van nieuw talent (of “onboarding”) in een bedrijf in deze tijden van schaarste essentieel.

Onboarding zou veel meer moeten zijn dan het duidelijk maken van het takenpakket. Het zorgt niet alleen voor snelle inwerking maar het draagt ook bij tot een positieve bedrijfscultuur, meer motivatie en een algemeen gelukkiger gevoel van de werknemers. In deze opleiding wordt de professionele

Opleidingspartner

SD Worx

aanpak van onboarding toegelicht en wordt de bestaande onthaal- en introductieprocedure van het bedrijf kritisch getoetst.

Spreker

Kim Van Houtven - Senior HR Consultant

Kim is in 2008 gestart bij SD Worx en heeft sindsdien zowel inhoudelijk als op vlak van klantenfocus een hele weg afgelegd; van implementatieconsultant voor HR software, over reward consultant voor grote bedrijven tot HR consultant voor KMO’s. Ze heeft een passie om mensen te doen groeien en gebruikt deze graag bij het begeleiden van zaakvoerders en HR managers als het gaat over het optimaal inzetten van hun menselijk kapitaal. Kim voelt zich als communicatiewetenschapper als een vis in het water wanneer ze met groepen aan de slag mag en de kans krijgt om mensen te inspireren over uiteenlopende HR topics.

spreker

 

Rekrutering stopt niet bij de ondertekening van het arbeidscontract!

Deelnemer vorige editie

Contactpersoon

Anja De Clercq

Relatiebeheerder - Coördinator Opleidingen

Adres

Voka Kamer van Koophandel kantoor Leuven
Tiensevest 170
3000 Leuven

Wanneer

Prijs

Leden Voka Vlaams-Brabant € 165
Niet-leden: € 290 

(excl. btw)

 

Bespaar tot 40% van jouw investering met kmo-portefeuille. (DV.O110450)

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

 

Proximus