Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
Voka Opleiding

Omgaan met conflicten op de werkvloer

Conflicten en miscommunicatie zijn de belangrijkste redenen voor vertrek of uitval van collega’s. En die conflicten komen vaker voor dan je denkt. Hoe ga je daar als hr-verantwoordelijke of leidinggevende mee om? 

Een conflict hoeft niet altijd nefast te zijn in een team. Soms opent het deuren naar een eerlijk gesprek. Leiden conflicten tot moeilijke situaties op jouw werkvloer? Tijd om ze om te buigen naar constructieve gesprekken met positief resultaat. Want als je beter communiceert, werk je beter samen en dat verhoogt niet alleen je welbevinden, maar ook je productiviteit.

In deze opleiding leer je omgaan met conflicten op jouw werkvloer. Hoe ontstaan ze? Zijn conflicten te vermijden? Welk effect hebben ze op het functioneren van je team? Alle inzichten die je meeneemt, zijn gericht op jouw ervaring. Met haar expertise in teamontwikkeling en als facilitator is  Lieve Vander Linden (Deep LeVel Teams) de juiste experte om dit thema praktisch te brengen.

Wat mag je verwachten?

•    Conflicten: waaruit bestaan ze en wat brengen ze teweeg?
•    Van onzekerheid en spanning naar gezond zelfvertrouwen
•    Omgaan met emoties van anderen
•    Doorvragen en luisteren: het probleem helder krijgen en achterliggende behoeften zien
•    Moeilijke gesprekken: basisstructuur en voorwaarden voor een goed verloop

Voor wie?

Leidinggevenden en hr-professionals die conflicten op de werkvloeren willen ombuigen naar een positief en constructief resultaat.

Toegankelijkheid

Heb je nood aan specifieke assistentie of kunnen we dit event toegankelijker voor je maken? Stuur je opmerking mee in bij je inschrijving en we bekijken in samenspraak de mogelijkheden.

Contactpersoon

Chloe Verlinden

Coördinator opleidingen en lerende netwerken

Adres

Kantoor Antwerpen
Markgravestraat 12
2000 Antwerpen

Wanneer

Prijs

Leden: €370 (excl. 21% btw)
Niet-leden: €490 (excl. 21% btw)

Voorwaarden

Annulatie
Annuleren kan enkel schriftelijk tot en met 26 februari 2024. Nadien blijft het volledige bedrag van de factuur verschuldigd. Een ingeschreven deelnemer mag zich wel door een andere persoon laten vervangen. De Kamer behoudt zich het recht om de opleiding te annuleren indien, ondanks alle inspanningen, de omstandigheden ons ertoe dwingen. Het volledige inschrijvingsgeld wordt dan teruggestort.

Kmo-portefeuille
De kmo-portefeuille is voor deze opleiding niet van toepassing.

Privacy
Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

AW_Welt_6stappenplan
Banner belgian coast hotels