Skip to main content
Map

NOVUM

Na onze succesvolle heropstart eind 2022 zijn we verheugd om jou opnieuw te mogen uitnodigen op de eerste sessie van 2023 van het Innovatienetwerk NOVUM, op vrijdag 21 april.

Programma

Na een heerlijk ontbijt hebben we een inspirerend programma voorzien:

  • Gastheer en directeur Lieven Calis neemt ons mee in het verhaal van de nieuwe Sint-Jozefschool. Wat maakt deze plek uniek voor onze toekomstige generatie?
  • Hoe zal ons leven eruitzien als we allemaal aangesloten zijn op het 5G-netwerk? Ondernemer Christophe Dhaene van Ebo Enterprises zet dromen om in realiteit voor de Westhoek.
  • De Weij in Reningelst maakt het belang van investeren in lokale duurzaamheid concreet. Marjolein Six deelt hoe je met een coöperatief burgerplatform aan community building kan doen.
  • Ontwerper en ondernemer Steven Dehollander vertelt over het Pendulum-initiatief, dat voor en door de zorg opgericht is om nieuwe producten te ontwikkelen en te vermarkten.

Daarna krijg je de kans om de nieuwbouw van de Sint-Jozefschool te bezoeken.

Praktisch

Wanneer?

Vrijdag 21 april 2023
van 7.45 uur tot 9.30 uur

Waar?

Sint-Jozefschool
Meenseweg 33
8900 Ieper
(parking voor de deur en in de Meenseweg)

Prijs?

25 euro p.p. (excl. btw)
Voor die prijs geniet je van een heerlijk ontbijt, word je verrast met een dosis inspiratie en gedrevenheid en ontmoet je een select netwerk.
We bieden je de mogelijkheid om een plus-one mee te brengen naar de sessie.

Heb je boeiende programma-input voor komende edities?
Aarzel niet om contact op te nemen met Stijn Debaillie, coördinator bij Designregio Kortrijk! 

Over NOVUM

Het NOVUM-innovatienetwerk brengt 2 keer per jaar inspirerende vernieuwers samen. Zo creëren we kruisbestuiving tussen de bedrijfswereld, de overheid, het onderwijs, gezondheid en welzijn en de culturele sector in de regio Ieper, Poperinge, Wervik, Heuvelland, Mesen, Zonnebeke, Langemark-Poelkapelle en Vleteren.

NOVUM is een initiatief van Elfi Ameel, Marijke Bouciqué, Loy Clynckemaillie, Sandrin Coorevits, Stijn Debaillie, Patrick Deferme, Steven Dehollander, Bern Paret, Pieter Roets, Pieter Stichelbaut, Hilde Vandaele, Tom Vermeersch en Ilse Vieren, gestuwd door Voka West-Vlaanderen en Designregio Kortrijk.

Contactpersoon

Tom Vermeersch

Regioverantwoordelijke Westhoek, Noord-Frankrijk en Wallonie picarde

Adres

Sint-Jozefschool
Meenseweg 33
8900 Ieper

Wanneer

Prijs

25 euro (excl. btw)

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag