Skip to main content
Map

Nieuwjaarsreceptie Brugge 2024

2024 – het jaar waarin alle verkiezingen samenvallen – wordt ongetwijfeld een heel boeiend jaar. Het politieke systeem staat onder druk, sociale tegenstellingen zijn verscherpt en de overheidsfinanciën zijn structureel zwak. Gedurfd en degelijk beleid is noodzakelijk. Meer dan ooit moeten we als ondernemers onze stem laten horen. Want ondernemingen zullen de gangmakers zijn van de vernieuwing en de vooruitgang die we nodig hebben.

Nieuwjaarsreceptie Brugge 2024

Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen trekt daarom volop de kaart van de politieke kopstukkendebatten tijdens onze jaarlijkse nieuwjaarsrecepties. Want het is NU dat we moeten ondernemen voor morgen. En dat willen we uiteraard gezegd hebben. Daarom mag u op onze nieuwjaarsrecepties 2024 niet ontbreken, want elke ondernemende stem telt.

Programma

  • 18.30 uur: Wees welkom! 
  • 19.00 uur: Neem rustig plaats in de zaal. 
  • 19.15 uur: We starten stipt. De debatten met de federale kopstukken worden geleid door VRT-journalisten Anne Vanrenterghem en Bart Verhulst.
  • 20.45 uur: We klinken samen op het nieuwe jaar met food & drinks. 
  • 00.00 uur: Bedankt dat u erbij was.

Met dank aan onze partners

              

                        

                 


Schrijf u in voor beide nieuwjaarsrecepties

Schrijf u gerust in voor beide nieuwjaarsrecepties, want elke avond ligt de focus op een ander diepgaand debat met de West-Vlaamse kopstukken. In Brugge verwelkomen we de federale kopstukken, in Kortrijk debatteren de Vlaamse kopstukken. 


De nieuwjaarsreceptie is voorbehouden voor de leden en genodigden van Voka West-Vlaanderen. Om de kwaliteit van de nieuwjaarsrecepties te waarborgen, is het aantal deelnemers per bedrijf beperkt tot zes (met uitzondering van onze partners). Annuleren kan enkel via mail naar kellie.saelens@voka.be tot uiterlijk 3 werkdagen voor de nieuwjaarsreceptie. Indien die tijdspanne niet wordt nagekomen, blijft omwille van gemaakte kosten het volledige bedrag verschuldigd. De betaling gebeurt ten laatste 30 dagen na ontvangst van de factuur. Voor elke betalingsherinnering rekenen wij een extra administratieve kost van 30 euro p.p. bovenop de deelnameprijs.

Nieuwjaarsreceptie Brugge 2024

Contactpersoon

Isabelle Callens

Eventmanager

Adres

Concertgebouw Brugge
't Zand 34
8000 Brugge

Wanneer

Prijs

De deelnameprijs per nieuwjaarsreceptie bedraagt 85 euro per persoon (excl.btw). Per bedrijf kunnen maximaal 6 deelnemers inschrijven.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.