Skip to main content
Map
Voka Opleiding

Nieuwe klanten via LinkedIn

Gebruik LinkedIn als een volwaardig kanaal om business te doen en leer in deze opleiding enkele praktische tips om ermee aan de slag te gaan.

De consument is veranderd en daardoor is ook sales veranderd. Social selling bestaat al sinds 2006, maar door de digitalisering van het aankoopproces is deze nog in belang toegenomen. Leer tijdens deze opleiding hoe je van LinkedIn jouw bondgenoot maakt in jouw verkoop. We helpen jou om dit platform een vaste plaats te geven binnen je dagelijkse routine en leren jou welke acties je moet ondernemen om successen te boeken. 

Programma

  • Content Marketing via LinkedIn 
  • Hoe breng je variatie in je content?
  • De anatomie van een krachtige LinkedIn post 
  • Wanneer moet je posten?
  • De geheimen van het LinkedIn-algoritme
  • Hands on workshop: posten met impact

LinkedIn Expert Tom Baeten:

Tom Baeten kent LinkedIn door en door en helpt jou om dit interessant digitaal platform succesvol in te zetten voor jouw business. Hij doet dat op een zeer praktische, enthousiaste manier waardoor je meteen zin hebt om er zelf mee aan de slag te gaan. 

LinkedIn Expert Tom Baeten:

Wat Karolien Van Quickelberge van Zingametal over de opleidingen van Tom Baeten zegt:

Als account manager blijf ik graag over uiteenlopende zaken op de hoogte. Ik ben er rotsvast van overtuigd dat we met zijn allen levenslang moeten bijleren om mee te blijven in onze snel veranderende maatschappij. Daarom neem ik graag deel aan de opleidingen van Voka. Laatst kreeg ik veel tips & tricks van Tom Baeten, een echte expert in LinkedIn. Zijn enthousiasme werkt zeer aanstekelijk om zelf ook met LinkedIn aan de slag te gaan. 

Wat Karolien Van Quickelberge van Zingametal over de opleidingen van Tom Baeten zegt:

Contactpersoon

Regine Vyverman

Opleidingen - Arbeidsmarkt

Adres

Voka Vaart
Werf 8
9300 Aalst

Wanneer

Prijs

Voka-leden: 200 euro (excl. btw)

Niet-leden: op aanvraag

Nog geen lid?
Neem contact op met welkom@voka.be voor info over onze vele ledenvoordelen.

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

10% korting voor een tweede deelnemer van hetzelfde bedrijf.

Voor deze activiteit kan u kmo-portefeuille aanvragen, indien u hiervoor in aanmerking komt. Ons registratienummer is DV.O105301. Registreer u nu op www.kmo-portefeuille.be

kmo-portefeuille

Nacht van de Verbeelding 2023