Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
Voka Infosessie

NFT's, Metaverse, Web3 – Een reis naar de toekomst

  • Online

Maak je klaar voor een onvergetelijke reis naar de toekomst van technologie! In deze gratis infosessie neemt Joeri Billast je mee op een betoverende verkenning van Web 3, NFT's en de Metaverse. 

Ontdek de grenzeloze mogelijkheden van Web3 en duik dieper in de digitale revolutie die onze wereld transformeert. Leer hoe jij jouw digitale identiteit kunt vormgeven, ontdek de kansen die NFT's bieden, zet jouw eerste stappen in de Metaverse en ontdek de rol die AI speelt in deze boeiende reis. 

Deze infosessie is geschikt voor zowel beginners als gevorderden in marketing en digitale strategie. Je ontvangt diepgaande inzichten in de opkomende trends en kan direct gerichte vragen stellen aan een expert in het vak. Deze sessie biedt concrete inspiratie en inzichten voor wie wil begrijpen hoe zijn of haar bedrijf zich kan manifesteren in de Metaverse.

  • Wat is Web 3, de metaverse en NFT's?
  • Op welke manieren kunnen bedrijven NFT's effectief inzetten?
  • Welke platforms zijn geschikt voor jouw bedrijf in de Metaverse?

Programma: 

  • 11u45: Verwelkoming
  • 12u00: Keynote door Joeri Billast
  • 13u05: Q&A-sessie 
  • 13u15: Einde 

Mis deze kans niet om de toekomst van het internet te verkennen en jouw vragen rechtstreeks aan een expert te stellen!

De spreker

Joeri Billast beschikt over uitgebreide kennis in digitale strategieën en Web3-marketing, wat hem een waardevolle aanwinst maakt voor KMO's die op zoek zijn naar groei en innovatie. Met een diepgaand begrip van geavanceerde technologieën stelt Joeri organisaties in staat om te verbinden met klanten, merkbekendheid en communities op te bouwen, en onontgonnen markten op baanbrekende manieren te verkennen. Joeri is een gerenommeerde marketingstrateeg, een bestseller auteur op Amazon en een internationale keynote spreker. Zijn Web3 CMO Stories podcast staat in de top 5% wereldwijd. 

 

Met steun van

Contactpersoon

Jessie Weytjens

Adviseur Digitalisatie & Innovatie

Wanneer

Prijs

Gratis

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Lees hier onze annulatievoorwaarden.

Dyls februari2024
Proximus