Skip to main content
Map

Next Gen Challenges

  • Online

Hoe omgaan met psychologische, bedrijfsmatige en juridische uitdagingen in het familiebedrijf?

Kinderen van ondernemers – de zogenaamde next gen’s – worden met heel wat specifieke vragen en uitdagingen geconfronteerd. Is hun carrièrepad in het familiebedrijf al voor hen uitgestippeld? Kiezen ze misschien nog voor een andere weg? Zijn ze op de hoogte van het reilen en zeilen binnen het bedrijf? En wat is de impact van het bedrijfsorganigram op hun mogelijke rol? 

Tijdens dit interactieve webinar krijgen deze next gen’s duiding bij bepaalde psychologische, bedrijfsmatige en juridische aspecten. Op basis van een leerrijke case over een fictief familiebedrijf bespreken we enkele concrete problematieken, dit met maximaal 10 deelnemers . Aan de hand van enkele boeiende denkoefeningen kunnen opvolgers heel interactief ervaringen en ideeën met elkaar uitwisselen. 

Doelgroep

Deze sessie is gericht op kinderen van ondernemers, studenten, al dan niet werkzaam in het familiebedrijf, en dan specifiek binnen de leeftijdscategorie 20 tot 30 jaar. 

Sprekers

Guy Jans

Guy Jans
Contractor - Family Governance & Succession | Tax & Legal bij Deloitte Accountancy
 

 

 

Caroline De BackerCaroline De Backer
Legal Consultant - Erkend Bemiddelaar - Family Governance & Succession bij Deloitte Accountancy

Logo's

Contactpersoon

Isabel De Winter

Adviseur Arbeidsmarkt & Onderwijs

Wanneer

Prijs

Gratis

Extra info

Deze activiteit is volzet.

Voorwaarden

Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met een link naar een document dat je dient voor te bereiden naar aanleiding van het webinar.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Proximus