Skip to main content
Persoonlijke skills
 • Online

Navigeer onverstoorbaar doorheen veranderende tijden

Jezelf flexibel opstellen en snel schakelen is belangrijker dan ooit geworden. Ontdek hoe je uit deze volatiele tijden meer voordelen dan nadelen haalt. Na dit webinar neem jij onverstoorbaar de juiste beslissingen!
 

Overstoorbare personen kunnen tegen een onverwachte stoot. Meer nog, ze worden er zelfs sterker van. Tijdens deze opleiding maak je kennis met de kracht van ‘Intermittent Living’.

Centraal in dit concept staat “What doesn’t kill you makes you stronger”, ofwel hormese en is gebaseerd op het toedienen van een positieve stress prikkel om jezelf te beschermen tegen de schadelijke effecten van onze moderne samenleving. Een oude volkswijsheid die nu gelukkig beschouwd wordt als wetenschappelijk bewezen.

Onderdelen die onder meer aan bod komen in dit concept zijn positieve stress prikkels zoals: blootstelling aan kortdurende extreme koude en hitte, intensieve beweging, cognitieve uitdagingen, zuurstofprikkels, intermittent drinking en intermittent fasting.

 

Intermittint living

 

Intermittent Living toepassen in je dagelijkse leven verhoogt je besluitvaardigheid en maakt jou onverstoorbaar. Je krijgt tijdens deze online class haalbare tools aangereikt die bijdragen tot jouw persoonlijke groei en die van je onderneming.

Programma
 • Wat zijn de huidige uitdagingen van ondernemers en bedrijfsleider?
 • Wat is Intermittent Living en hoe helpt dit concept om te gaan met onze huidige maatschappelijke uitdagingen 
 • Hoe kan je via laagdrempelige en tijdsefficiëntie tools een onmiddellijk effect bekomen op je veerkracht en besluitvaardigheid?
 • Feeling is understanding: praktische oefening
   

 

Doelgroep

Ondernemers, bedrijfsleiders en beslissingnemers die:

 • Zich willen vaccineren met positieve informatie en aan de slag willen met praktische quick-wins.
 • Zichzelf continu willen heruitvinden om onverstoorbaar doorheen deze volatiele periode te navigeren.
 • Meer dan een gewone interesse hebben voor gezondheid en in het bijzonder hun energie en gezondheid een boost willen geven.
 • De beste versie van zichzelf willen zijn.
 • Hun impact willen verhogen door de maatschappelijke rol die zij vervullen in onze samenleving.
Docent

Siebe Hannosset, Intermittent Living Mentor bij kPNIBelgium. Hij begeleidt high performers, van zakenmensen tot atleten en politici op het hoogste niveau. Er is één doel: hun potentieel optimaliseren én maximaliseren. Hij vertaalt de meest recente wetenschappelijke inzichten rond Intermittent Living naar de praktijk.

Lieven Van Linden, ondernemer en praktiserend Intermittent Living coach. Hij ondersteunt bedrijfsleiders en ondernemers in het verbeteren van hun gezondheid en prestaties. Samen brengen ze praktisch toepasbare inzichten waar je onmiddellijk mee aan de slag kan gaan.

 Erkenningsnummer KMO-portefeuille:

DV.O105507

Aantal opleidingsuren: 2 uren

Bespaar een aanzienlijk deel op de prijs van de opleidingskost. Aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Voor specifieke voorwaarden zie www.kmo-portefeuille.be.

 

KMO-portefeuilleMensuraProximus

Vind alle opleidingen via www.voka.be/limburg/kameracademie

Contactpersoon

Lena Clement

Coördinator Kameracademie

Wanneer

Prijs

Voka-leden:
€ 135,00 excl. btw

Niet-leden:
€ 165,00 excl. btw

Voorwaarden

100% van de deelname is verschuldigd als de annulering op minder dan 7 kalenderdagen voor de activiteit plaatsvindt. De annulering moet schriftelijk gebeuren (per e-mail). Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

ING
Logo Mensura
Proximus
SD Worx
Logo KPMG
Logo Hands
alk
Logo JAM
Ethias
Trixxo