Skip to main content
  • Home
  • Activiteiten
  • Naar een futureproof workforce met behulp van People Analytics
Logo HR en interne communicatie

Naar een futureproof workforce met behulp van People Analytics

People analytics combineert hr en personeelsdata met bedrijfs- en andere gegevens om betere strategische (management)beslissingen over het personeelsbestand en de organisatie te kunnen nemen. People analytics is de sleutel tot succes bij de hr-uitdagingen van nu.

Data is the new oil: wie erover beschikt, heeft macht en kan krachtig optreden. Hr-gerelateerde data heeft heel wat potentieel. Dit is nog maar recent duidelijk aan het worden. Het gebruik van data is een randvoorwaarde voor succes. Zeker door COVID-19 is nog maar eens gebleken hoe belangrijk het is om in te zetten op data en people analytics.

Tijdens deze sessie krijg je een antwoord op volgende vragen: 

  • Wat is people analytics?
  • Hoe dwingt u via analytics het strategisch belang van hr af binnen uw organisatie?
  • Hoe start u met people analytics, ongeacht de grootte van de organisatie?
  • Welke people analytics-projecten voegen snel waarde toe voor uw organisatie?
  • Welke inzichten zijn cruciaal voor een futureproof workforce?

Doelgroep
Hr-verantwoordelijken en zaakvoerders.

Jouw experts
Jeroen Delmotte leidt het People Analytics departement bij Deloitte Consulting (België). Hij was oprichter van iNostix, dat enkele jaren geleden overgenomen werd door Deloitte. Jeroen heeft meer dan 15 jaar ervaring in het leiden van people analytics- en onderzoeksprojecten. Hij is gespecialiseerd in het helpen van organisaties bij het opbouwen van een data-gedreven hr-functie met een focus op het centraal stellen van analytics in de besluitvorming op het gebied van hrm en talentmanagement.


Stefan Schoonbrood is manager in het People Analytics departement bij Deloitte Consulting (België). Zijn focus ligt op het benutten van people data om kritische hr-vraagstukken op te lossen met behulp van machine learning. Dit betreft onder andere voorspellingen & aanbevelingen doen op vlak van rekrutering, het zoeken naar een baan, absenteïsme, kwaliteit van het management, prestaties van de medewerkers, up-/en reskilling, enz.

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Mechelen - Kempen (Locatie Mechelen)
Onze-lieve-Vrouwestraat 85
2800 Mechelen

Wanneer

Prijs

Leden:
€180 Excl. BTW

Niet-leden:
€270 Excl. BTW

Klik hier voor meer info over jouw ledenvoordelen

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

KMO-portefeuille
Bespaar tot 30% op jouw deelnameprijs. Het projectbedrag is €180/leden en €270/niet-leden. Indien je inschreef t.e.m. 22 januari is het projectbedrag als lid van Voka € 162. De aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Ons registratienummer is DV.O104982. Je kan hiervoor 3,5 opleidingsuren ingeven.
Meer info: www.kmo-portefeuille.be

Annulatievoorwaarden:
Annulering van jouw inschrijving is, uitsluitend schriftelijk (per e-mail), mogelijk tot 10 werkdagen voor het begin van het seminarie. Vanaf  10 werkdagen blijft bij annulering het volledige inschrijvingsgeld verschuldigd. Jouw plaats mag echter altijd door een collega worden ingenomen.

Meer info
kameracademie.mk@voka.be
Tel 014/56 30 30

ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Deloitte Private
pfl