Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

Motiverend verlonen: goed voor werknemer én werkgever

Een aantrekkelijk loonbeleid dat medewerkers motiveert, nieuwe kandidaten aantrekt, én betaalbaar blijft voor de organisatie? Het kan. In deze opleiding leer je hoe je een flexibel en motiverend loonbeleid opbouwt.

De verloning van je medewerkers kan tegenwoordig heel flexibel worden opgebouwd. Van een cafetariaplan tot onkostenvergoedingen of bonussen, niet alles staat op je bruto loonbrief. Het is natuurlijk ook een kluwen aan mogelijkheden, waar je als personeels- of financieel verantwoordelijke niet altijd aan uitkan. 

Deze opleiding zet de mogelijkheden helder op een rijtje. Lien Verhulst is legal consultant voor kmo's bij SD Worx en reikt je alle bouwstenen aan om een aantrekkelijk loonbeleid op te bouwen. Ze staat stil bij de fiscale en juridische aandachtspunten, en verzoent aantrekkelijke voorwaarden voor je medewerkers met betaalbaarheid voor de werkgever. Uit welke elementen bestaat een goed loonbeleid? En met welke aantrekkelijke bouwstenen ga je concreet aan de slag?

Dit komt onder meer aan bod:

  • Benchmarks voor een marktconform basisloon
  • Alternatieve loonelementen: alle opties & parafiscaliteit
  • Variabel verlonen, welke mogelijkheden zijn er?
  • Mobiliteit in het loonpakket
  • Flexibel verlonen met FIP of een cafetariaplan

Voor wie?

HR- en financeverantwoordelijken, bedrijfsjuristen en andere professionals die hun schouders willen zetten onder een aantrekkelijk loonbeleid.

Toegankelijkheid

Heb je nood aan specifieke assistentie of kunnen we dit event toegankelijker voor je maken? Stuur je opmerking mee in bij je inschrijving en we bekijken in samenspraak de mogelijkheden.

Contactpersoon

Chloe Verlinden

Coördinator opleidingen en lerende netwerken

Adres

Kantoor Antwerpen
Markgravestraat 12
2000 Antwerpen

Wanneer

Prijs

Leden: €185 (excl. 21% btw)
Niet-leden: €245 (excl. 21% btw)

Voorwaarden

Annulatie
Annuleren kan enkel schriftelijk tot en met 6 mei 2024. Nadien blijft het volledige bedrag van de factuur verschuldigd. Een ingeschreven deelnemer mag zich wel door een andere persoon laten vervangen. De Kamer behoudt zich het recht om de opleiding te annuleren indien, ondanks alle inspanningen, de omstandigheden ons ertoe dwingen. Het volledige inschrijvingsgeld wordt dan teruggestort.

Kmo-portefeuille
Recupereer een deel van je opleidingskosten via de kmo-portefeuille. De aanvraag moet ten laatste twee weken na de start van de opleiding gebeuren op www.kmo-portefeuille.be. Indien je beroep doet op de kmo-portefeuille, dien je nog btw op de volledige opleidingskost te betalen.

Benodigde informatie kmo-portefeuille
Het registratienummer van Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland: DV.O104083.
Type dienstverlening:  naam opleiding
Datum inschrijving: 13 mei 2024
Projectbedrag: €185 voor leden, €245 voor niet-leden
Aantal opleidingsuren: 3
Thema: personeelsmanagement

Privacy
Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

AW_Welt_6stappenplan
Banner belgian coast hotels