Skip to main content

Mobiliteitsbudget & Duurzaam Reizen

  • Online

Waarom zou ik een mobiliteitsbudget moeten aanbieden aan mijn werknemers? Of hoe kan je duurzaam het vliegtuig nemen? Op deze vragen krijg je zeker een antwoord tijdens dit webinar. 

Heel wat bedrijven werken nog niet met een mobiliteitsbudget waarbij de werknemer de keuze heeft tussen (elektrische) wagen, fietslease, tussenkomst in de huur of bruto vergoeding. Nochtans is het mobiliteitsbudget niet duurder voor de werkgever en flexibeler voor de werknemer. Vaak willen werkgevers er toch niet aan beginnen omdat ze denken dat het te complex is, of dat hun werknemers toch geen afscheid zullen willen nemen van hun wagen. 

Nu de coronagolven minder hevig zijn, kunnen zakenreizen opnieuw doorgaan. Maar hoe kan je die duurzaam organiseren? Uitleg over het compenseren van vliegreizen door het steunen van groene projecten krijg je ook tijdens deze webinar.

Programma

  • 14.00 - 14.45 Mobiliteitsbudget door Karolien Van Herpe van Acerta

  • 14.45 - 15.00 Q&A

  • 15.00 - 15.45 Duurzaam reizen door Willem Melis van Climate Neutral Group

  • 15.00 - 16.00 Q&A

Met de steun van

smarthub

Contactpersoon

Karel Janssens

Projectbegeleider Duurzaam Ondernemen

Wanneer

Prijs

Gratis

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Lees hier onze annulatievoorwaarden

Proximus