Skip to main content
Map
Voka Opleiding

Mobiliteit in je HR beleid

Human Resources

Slimmer woon-werkverkeer is een must. De huidige manier waarop we werk en mobiliteit organiseren, bevindt zich op een cruciaal kruispunt. Een duurzaam HR-beleid dient zich bewust te zijn van de impact op de organisatie, de medewerkers en de bredere samenleving, en streeft naar verminderde en geoptimaliseerde verplaatsingen. Maar hoe pak je dat concreet aan?

Het is duidelijk dat we slimmer woon-werkverkeer moeten omarmen, maar de vraag blijft: hoe kunnen we dit concreet realiseren? In deze informatieve sessie willen we jou voorzien van diverse mogelijkheden, praktische tips en nuttige tools om weloverwogen keuzes te maken op het gebied van mobiliteit, en dit op een manier die zowel budgetvriendelijk als milieubewust is.

Tijdens deze sessie gaan we dieper in op belangrijke thema's zoals:

  • Vergroening van het bedrijfswagenpark: Ontdek hoe je jouw wagenpark kunt verduurzamen en bijdragen aan een verminderde ecologische voetafdruk.
  • Leasefietsen: Verken de voordelen en implementatiestrategieën van leasefietsen als alternatief voor traditioneel woon-werkverkeer.
  • Mobiliteitsbudget: Leer meer over hoe een mobiliteitsbudget kan bijdragen aan flexibelere en duurzamere mobiliteitskeuzes voor je medewerkers.

En nog veel meer...

Doelgroep

HR managers

Trainer

Lien Verhulst, Legal Consultant SME bij SD Worx. Met haar expertise zal ze u voorzien van waardevol inzicht en begeleiding om uw organisatie te helpen bij de overgang naar slimmere en duurzamere mobiliteitsoplossingen.

Contactpersoon

Simon Brouckaert

Jong Ondernemen - Arbeidsmarkt

Adres

Voka Box
Lammerstraat 18
9000 Gent

Wanneer

Prijs

Voka-leden: 200 euro (excl. btw)

Niet-leden: op aanvraag

Nog geen lid?

Neem contact op met welkom@voka.be voor info over onze vele ledenvoordelen.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

10% korting voor een tweede deelnemer van hetzelfde bedrijf.

Voor deze activiteit kan u kmo-portefeuille aanvragen, indien u hiervoor in aanmerking komt. Ons registratienummer is DV.O105301. Kies het thema 'personeelsmanagement'. Registreer u nu op www.kmo-portefeuille.be

kmo-portefeuille

 

Nacht van de Verbeelding 2023