Skip to main content
Map

Zevende editie Vlaams - Nederlandse Handelsdag

Internationaal Ondernemen

Op maandag 27 november 2023 staat het Chassé Theater in Breda volledig in het teken van grensoverschrijdend ondernemen. De 7e editie van de Vlaams-Nederlandse handelsdag biedt Vlaamse en Nederlandse bedrijven een unieke kans om kennis op te doen over de buurmarkt.

Ben je klaar om met je bedrijf de grens over te gaan? Ontdek tijdens onze handelsdag alle aspecten van grensoverschrijdend werken, begeleid door experts op dit gebied. 
 
Na de officiële plenaire opening in aanwezigheid van Burgemeester van Breda Paul Depla en Diplomatiek Vertegenwoordiger van Vlaanderen in Nederland Filip D’havé, vinden verdiepende sessies plaats in de unieke backstage ruimtes van het theater, waaronder de artiestenfoyer, dansstudio en pruikenwasstraat. Hier liepen ooit Nederlandse iconen rond, zoals Karin Bloemen, Toon Hermans en Rob de Nijs. 
 
Laat je inspireren door de bijzondere locatie, spreek met dienstverleners en potentiële zakenpartners en krijg waardevolle inzichten om succesvol de internationale stap te zetten.

Wat kan je verwachten?

 • Inhoudelijk relevante informatiesessies over de verschillende aspecten van grensoverschrijdend zakendoen. Er is onder meer aandacht voor:

  • Juridische aspecten van internationaal zakendoen;

  • Inzicht in sociale zekerheid en fiscale aspecten bij grensoverschrijdend werken
  • Praktische tips voor internationale arbeidscontracten;

  • Omgaan met culturele verschillen in handelsperspectief;
  • Effectieve marketing en sales in een internationale context;

  • Optimalisatie van organisatiemanagement en leiderschap wanneer u uw team over de grens uitbreidt;

  • Fiscale regelgeving, BTW en verbruiksbelasting.


    
 • Matchmaking met dienstverleners die je kunnen ondersteunen bij uw exportplannen en/of potentiële zakenpartners binnen uw sector;

 • Informatiemarkt op het netwerkplein met interessante exposanten die je kunnen ondersteunen bij het zakendoen in het buurland.

Voor wie?

De Vlaams-Nederlandse handelsdag verwelkomt Vlaamse en Nederlandse bedrijven uit alle sectoren die geïnteresseerd zijn in grensoverschrijdend zakendoen. Ongeacht je bedrijfssector, biedt deze handelsdag waardevolle inzichten en praktische tips om succesvol zaken te doen in het buurland en je netwerk uit te breiden. In het bijzonder moedigen wij bedrijven aan die actief zijn in de gaming, AI-toepassingen en gamification.  
 
Registreer je nu via deze weg en ontdek de nieuwe mogelijkheden voor je bedrijf op maandag 27 november 2023 in het Chassé Theater in Breda.
 

Petra Van Bouwelen

International Business Development Manager

Full bio of Petra Van Bouwelen

Adres

Chassé Theater Breda
Claudius Prinsenlaan 8
4811 DK Breda

Wanneer

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Bekijk hier onze voorwaarden.