Skip to main content
Map

Welt Grote Bedrijven - Kempen

Voka Welt is er voor iedereen uit de regio Mechelen-Kempen die met HR in aanraking komt en een duurzaam en inclusief HR-beleid wilt uitbouwen. 

We voelen het in bijna elke onderneming: talent houden is niet eenvoudig, nieuwe vacatures invullen is nog moeilijker, en we moeten flexibel kunnen omgaan met onverwacht ziekteverzuim. Een inclusief en duurzaam HR-beleid is dus meer en meer een noodzaak. Vraag jij je soms af of je onderneming wendbaar en innovatief genoeg is voor deze HR-uitdagingen? Of twijfel je of je bedrijf klaar is voor andere HR-uitdagingen waarmee je geconfronteerd zal worden?

Voka Welt helpt jou om hier een zicht in te krijgen en actie te ondernemen waar nodig. Samen gaan we via analyse, expertise en ervaringsuitwisseling aan de slag om optimale en duurzame loopbanen te creëren en te faciliteren binnen jouw onderneming. Dat doen we door het ontwikkelen van een inclusief HR-beleid waarbij medewerkers het gevoel hebben dat ze actief kunnen behoren en bijdragen tot de onderneming. Zo haal je het potentieel uit elk talent!

Dankzij het Europees Sociaal Fonds kunnen we dit traject volledig gratis aanbieden. Het enige wat we van jou verwachten is 100% goesting en veel engagement!
 

Opbouw traject

opbouw traject

Voor wie?

Voor iedereen uit regio Kempen die met HR in aanraking komt en een duurzaam en inclusief HR-beleid wil uitbouwen. 

Debra Deswarte

Adviseur arbeidsmarkt & coördinator Welt

Full bio of Debra Deswarte

Voka Welt

Wanneer

Prijs

Gratis

dankzij de steun van 

esf

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Lees hier onze voorwaarden.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.