Skip to main content
Map

Bedrijfsbezoek Baltimore

We komen samen met verschillende bedrijven uit de regio en bezoeken samen de productiefaciliteit van Baltimore. Je wordt hartelijk ontvangen door de CEO en het management van dit innovatief bedrijf! 
 

Baltimore is wereldleider in ontwikkeling, productie en distributie van producten voor verdampingskoeling  en thermische opslag.  
Hun toepassingen vind je terug in industriële processen waar warmte moet worden afgevoerd of voor koeling in de voedselketen of van gebouwen. BAC zorgt op die manier voor een ecologische koeling van oa. voeding, geneesmiddelen en gebouwen. 
Duurzaamheid is al verschillende jaren een bouwsteen van de strategie van het bedrijf: voortdurend inzetten op innovatie om producten nog energiezuiniger, stiller en veiliger te maken. Zo is alle elektriciteit die in Heist verbruikt is afkomstig van hernieuwbare energiebronnen 
Baltimore is een internationaal bedrijf. Het EMEA-hoofdwartier bevindt zich in Heist. 90% van de Belgische productie is bestemd voor de internationale markt. 
 

Programma

16u - Ontvangst 
16u30 - Welkom door Voka en Baltimore 
16u45 - Rondgang  
17u45 - Receptie 
19u - Einde 
 

 

Max. 50 inschrijvingen.

Fientje Moerman

Voka Lokaal Coördinator

Full bio of Fientje Moerman

Contactpersoon

Fientje Moerman

Voka Lokaal Coördinator

Adres

Industriepark Zone A, Industriepark
2220 Heist-op-den-Berg

Wanneer

Prijs

Maximum 40 inschrijvingen.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Advertentie VanRoey- nov