Skip to main content
Map

Voka Lokaal Kempen West - Verloren Maandag

Voka Lokaal Kempen West nodigt jou uit en je partner voor onze nieuwjaarsreceptie op Verloren Maandag! Laten we samen proosten op een succesvol en voorspoedig nieuw jaar! Het evenement vindt plaats in de nieuwe gebouwen van Flamingo Pet Products in Olen. Op het menu?: Worstenbroodjes en appelbollen natuurlijk!

We heffen niet alleen het glas op het nieuwe jaar, maar ook op onze collega-ondernemers uit de buurt. Een uitstekende gelegenheid om regionale netwerken te versterken en uit te breiden. We verwachten een groep van 80 ondernemers en lokale politiekers uit Olen, Herentals, Herenthout, Grobbendonk en Vorselaar. 

Het bestuur van Voka Lokaal wenst je een voorspoedig 2024 en hoopt je te verwelkomen op 8 januari voor een inspirerende start!


Met vriendelijke groet,
Frederick Jonckheere 
Voorzitter 


Het bestuur van Voka Lokaal Kempen West: Fréderick Jonckheere, Joeri Beneens, Dominik Verrydt,  Philippe Deschilder, Stijn Dirken, Filip Duwaerts, Gino Dierckx en Wim Dewindt. 

Wanneer

Prijs

35 euro voor Voka leden, 85 euro voor niet-leden

Waar

Flamingo Pet Products, Olen 

Voorwaarden

Onze voorwaarden lees je hier.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.