Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

Lentedrink van Voka Lokaal Kempen Noord

De jaarlijkse Lentedrink georganiseerd door Voka Lokaal Kempen Noord op 7 maart is de ideale gelegenheid om nieuwe contacten te leggen en bij te praten met ondernemers uit jouw regio. 

Dit jaar ontvangen we een coach en spreker van formaat, namelijk Paul Van Den Bosch. Paul zal het hebben over hoe je mensen kan coachen om ze beter te maken. Hij beantwoordt de vraag hoe je zelf een goede coach kan worden, iemand die het beste uit zijn “pupils” haalt, zelfs meer dan men voor mogelijk hield. Daarnaast gaat hij dieper in op teamvorming. Hij deelt zijn unieke visie over hoe een team beter kan presteren.

Paul biedt een verrassende en verfrissend kijk op coaching, motivatie en teamvorming, waarbij hij de principes van de sport naadloos kan overbrengen naar het bedrijfsleven. 

Programma

  • 18.00: Ontvangst met hapje en drankje
  • 19.00: Spreker Paul Van den Bosch
  • 20.30: Netwerking
  • 22.00: Einde

Mis deze kans niet om de lente in te luiden in een ontspannen sfeer met gelijkgestemde collega-ondernemers en stakeholders en een lekker hapje. Schrijf je snel in en verzeker jezelf van een plekje op het event.

We zien je graag op 7 maart op de lentedrink!

Het bestuur van Voka Lokaal Kempen Noord: 
Ronny Van Doninck (Groep Van Roey, voorzitter), Miranda Verkooijen (Verkooijen Veem), Patrick De Bie (3D Cadworks), Dennis Renders (Hermans Heftrucks), Paul Van De Mierop (Den Berk Délice), Hans Van Dijck (Van Dijck Merksplas), Marleen Geens (Gebroeders Geens), Benny Van Laerhoven (WA Customs), Ron Vermetten (Vermetten Wegenbouw), Inge Woestenborghs (Woestenborghs Bouwbedrijf) 

Jouw expert

Paul is een voormalig triatleet en gerenommeerd bewegingsdeskundige en coach van onder andere Eric Geboers, Marc Herremans en Sven Nys. Met zijn atleten behaalde hij maar liefst vijf Europese titels en tien Wereldtitels in vijf verschillende sportdisciplines. Als medeoprichter van het gerenommeerde trainings- en begeleidingscentrum Energy Lab deelt Paul zijn schat aan ervaring. 

Lentedrink van Voka Lokaal Kempen Noord

Wil je graag jouw bedrijf in de kijker zetten tijdens dit evenement?

Wij hebben sponsorpakketten. Contacteer Fientje voor een pakket op maat!

Fientje Moerman

Voka Lokaal Coördinator

Full bio of Fientje Moerman

Adres

VITO Hoogstraten
Gravin Elisabethlaan 30
2320 Hoogstraten

Wanneer

Prijs

Gratis voor Voka leden, 45 euro voor niet-Voka leden.

Voorwaarden

Lees hier de voorwaarden.