Skip to main content
Map

Voka Good Life

Welkom bij Voka Good life! Een unieke community voor bedrijfsleiders die houden van het goede leven. Combineer netwerken met een culinaire toets waar beleving en ontmoetingen centraal staat. Geniet van een gezellige en ongedwongen sfeer waarin je vooral ervaringen met andere ondernemers kan delen.

Intro

Het goede leven is niet enkel het bourgondisch leven. Een goed leven is ook goed zorg dragen voor jezelf, je medewerkers, je familie, je bedrijf, je omgeving. Kortom met een goed leven creëer je een duurzame positieve maatschappelijke impact. Elke sessie zal daarom in het teken staan van een van de vijf SDG-pijlers. Ervaringen delen is je kennis en kennissen vermenigvuldigen. Versterk daarom vanaf dit najaar samen met Voka jouw Good Life.
 

Verschillende activiteiten

SDG Partnerschap: donderdag 16 november 2023 
Vriendenvuur 
bij Richard & z’n Bruur
Sieben Dierckx steekt voor ons het vuur aan van deze Voka Good Life, vuur is leven, koken, energie en verzamelt ons voor goede gesprekken en nieuwe connecties. Alleen kunnen we niets. Door interactie met anderen worden we slimmer, sterker en beter. Smeed jouw nieuwe partnerschappen aan dit vriendenvuur en ontdek hoe je ook het vuur bij je medewerkers kan laten branden om samen vol engagement en energie te ondernemen. 

SFG partnerschap vriendenvuur bij Richard & z'n bruur


SDG Planeet: 21 maart 2024
Wine tasting door sommelier Seppe van Prima Vinum en Bushcraft-ervaringi door Mike van Rewilding
Onze planeet brengt de mooiste producten voort. Seppe Van Prima Vinum zorgt voor unieke smaakcombinaties en laat je genieten van lokale natuurwijnen. Bushcrafter Mike van Rewilding, bekend van het tv programma “Saar in het bos”, neemt je mee de natuur in in Arendonk. Chef Koen Janssens van Broosend Hof neemt ons ook 'back to nature' met pure smaken. Samen delen we in actie en ervaringen over hoe we verantwoord kunnen consumeren en produceren. 

Een actief namiddagprogramma waar we voldoende ervaringen delen.   food for Thought. 

SDG Mens: donderdag 27 juni 2024
Sterrendiner op de Saffraanboerderij
Een zeer bijzondere culinaire ervaring gekoppeld aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Inclusie staat centraal in dit community dinner waar Marc en Linda duurzaam en durvend deze avond met ons ondernemen. Laat je verrassen. 

saffraan


SDG Vrede: 29 augustus 2024
Italiaans Voka familiediner in de natuur
Vrede kan er maar zijn door elkaar beter te leren kennen, respect te hebben voor elkaars eigenheid en leiderschap te tonen vanuit empathie. Hoe doe je dat? Samen dineren en je laten inspireren door andere leden van de Voka-familie in de prachtige natuur is het recept voor een vreugdevolle en waardevolle avond. 

SDG Welvaart: 3 oktober 2024
Ondernemers dragen bij aan welvaart en welzijn. Najaar 2024 bekijken we samen de economische tendensen en hoe we daar als ondernemers kunnen op inspelen.
 

Vijf exclusieve activiteiten op unieke locaties. Nieuwsgierig naar deze bijzondere ervaring?
Schrijf je vandaag nog in.

Start vanaf donderdag 16 november 2023
Start: 18.00u
Voorziene einde: 22.30u 

sdg pijlers

 

Meer informatie

Leen Binnemans

Manager communities

Full bio of Leen Binnemans

Bieke Mertens

Medewerker communities

Full bio of Bieke Mertens

Wanneer

Prijs

€ 745 excl. btw

Community exclusief voor Voka-leden.

Voorwaarden

Lees hier onze voorwaarden. 

Annuleren kan tot 9 november: Annuleren kan schriftelijk naar bieke.mertens@voka.be t.e.m. 9 november 2023. na deze datum blijven alle kosten verschuldigigd maar kan een vervanger je plaats innemen.

MK - ACS - oktober