Skip to main content

Voka Fietst op 9 november

Voka Fietst, de community van fietsende ondernemers en managers actief in de regio Mechelen-Kempen, organiseert elke maand een activiteit. Ondertussen is het laatste wegritje achter de rug, en schakelen we over op indooractiviteiten zodat we in maart terug fris aan de start verschijnen. 
 

Het ritje.

Christophe van Businezz Booster, in samenwerking met GoFIT, ontvangt ons in het stadion van KV Mechelen. Het adres van de inrit van de parking is: Ziekebeemdenstraat 7, 2800 Mechelen. We voorzien een spinningsessie met zicht op het stadion van 19.00u tot 20.00u. Indien gewenst kan je douchen in de douches van GoFit. Om de kostprijs te dekken vragen we een bescheiden bijdrage van 15 euro. Gelieve dit cash mee te nemen aub! Daarna kunnen we napraten in de Skybar van KV Mechelen met een hapje en een drankje, aangeboden door Businezz Booster.

Voka Fietst logo

Contactpersoon

Filip Vandeweyer

Coördinator Ondernemerschap

Adres

GoFit
Parking Ziekebeemdenstraat 7
2800 Mechelen

Wanneer

Prijs

€ 15 (cash aub)

Meer informatie: filip.vandeweyer@voka.be 

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.