Skip to main content
Map

Uitreiking Voka Charter Duurzaam Ondernemen 2023

Bedrijven die duurzaamheid verankeren in hun bedrijf doen dat via een jaaractieplan, gekoppeld aan de Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties en krijgen daarom het Voka Charter Duurzaam Ondernemen toegekend voor hun inzet. Wij nodigen jullie dit jaar uit voor deze feestelijke uitreiking op 8 juni in de veiling van BelOrta.

We heten jullie, VCDO deelnemers, dit jaar van harte welkom bij tuinbouwcoöperatie BelOrta. BelOrta is een echte coöperatie in hart en nieren – van, voor en door telers. Bijna 1.000 telers en 360 collega’s werken hecht samen met één doel voor ogen: jou elke dag opnieuw topkwaliteit en -smaak in groenten en fruit bieden. Een belangrijke opdracht, die ze met volle toewijding voor deze prachtige producten volbrengen. Met een doorgedreven energie-, water- en afvalbeheer, duurzame investeringen en het vermijden van voedselverlies dragen ze zorg voor onze planeet. Hun focus op duurzaamheid uit zich tevens op het niveau van de productie door een niet-aflatende aandacht voor biodiversiteit, continue kwaliteitsverbetering en door het feit dat ze een korte keten vormen als coöperatie. Ze werken niet alleen zelf op een duurzame manier, ze stimuleren ook de telers om duurzaam te ondernemen. Op 8 juni inspireert BelOrta jullie met hun duurzaamheidsverhaal en worden enkele belangrijke inspanningen op vlak van energie, water, verpakking en personeelstevredenheid verder toegelicht.

Na de bekendmaking van de VCDO laureaten 2023, is er gelegenheid tot netwerken met de andere VCDO deelnemers en voorzien we een lekkere hap en tap verzorgd door de plaatselijke cateraar van BelOrta Meeza Mechelen , the healthy way to break your day.

 

 

uitreiking

Guido Evens

Senior adviseur duurzaam ondernemen

Full bio of Guido Evens

In samenwerking met

Partners Voka Charter Duurzaam Ondernemen 2023  Fluvius, partner Voka Charter Duurzaam Ondernemen 2023Voka Charter Duurzaam Ondernemen 2023   piepa

Adres

BelOrta
Mechelsesteenweg 120
2860 Sint-Katelijne-Waver

Wanneer

Prijs

Gratis voor 2 personeelsleden, inschrijven is verplicht. Vanaf het 3e personeelslid bedraagt de deelnameprijs € 50 p.p. 

Dit event is enkel toegankelijk voor VCDO-deelnemers.

Voorwaarden

Lees hier de voorwaarden. 

Advertentie VanRoey- nov