Skip to main content
Voka Opleiding

Trends in salespresentaties

Leer hoe je een powerpointpresentatie maakt met impact!

Powerpointpresentaties, het blijft één van de populairste kanalen in sales- en marketingafdelingen. En toch stralen ze vaak niet de juiste professionaliteit uit, worden ze beklad met te veel tekst en worden ze bovendien gebruikt als spiekbriefjes in plaats van de doelgroep tot actie aan te zetten.

In dit seminarie zal je heel wat inspiratie én informatie krijgen wat een goeie, professionele salespresentatie moet of kan omvatten die echt impact maakt op jouw doelgroep.

Hoe neem ik mijn publiek mee in mijn verhaal? Hoe toon ik wat mijn doelgroep wil op ieder mogelijk moment? Hoe zet ik mijn doelgroep aan tot de actie die ik zelf zou willen? Hoe toon ik toch visueel mijn dienst of product aan de hand van een presentatie? Waarop kan ik mijn bedrijf laten onderscheiden met de concurrentie door middel van een presentatie? Dit zijn enkele van de vragen waarop je meteen een antwoord krijgt.

De deelnemers mogen voor aanvang van het seminarie hun persoonlijke of huidige presentatie doorsturen, welke vervolgens gebruikt zal worden als lesmateriaal. Op die manier worden de tips & tricks heel concreet gemaakt.

Programma

  • Bespreking van de trends in salespresentaties
  • Do's & don'ts van een winnende presentatie
  • Adv 10 concrete tips tillen we jouw presentaties naar een hoger niveau

Doelgroep

Sales-, marketing- en communicatieprofessionals en zaakvoerders.

> Ik schrijf me in 

Jouw expert

Matthias Cornette - Shoow

Matthias is zaakvoerder van presentatie agency Shoow. Hij heeft ondanks zijn 32 jaar toch een stevige background in het financiële en commerciële luik.

Matthias Cornette

Past deze datum niet of is de opleiding volzet, klik dan hier voor een actueel overzicht.

Adres

Voka - KvK Mechelen-Kempen (kantoor Mechelen)
Onze-Lieve-Vrouwestraat 85
2800 Mechelen

Wanneer

Prijs

Leden:
€195 (excl. btw)

Niet-leden:
€295 (excl. btw)

Klik hier voor meer info over jouw ledenvoordelen

Voorwaarden

Lees hier onze voorwaarden.

KMO-portefeuille
Bespaar tot 30% op jouw deelnameprijs. Het projectbedrag is €195/leden en €295/niet-leden. De aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Ons registratienummer is DV.O104982. Je kan hiervoor 4 opleidingsuren ingeven. Klik hier voor meer info.

KMO-portefeuille

Meer info?

Van Roey - September